files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Okresné derby v prospech Lastomíra + FOTOGALÉRIA

 

V nedeľu bolo na programe aj prestížne piatoligové okresné futbalové derby. Po viac ako šiestich rokoch sa stretli Lastomír a Palín. V zápase chudobnom na góly sa zrodila tesná výhra lastomírskeho mužstva, keď sa do streleckej listiny zapísal Juraj Pado (1:0). To zároveň znamená, že palínsky nováčik po veľmi sľubnom rozbehu utrpel už tretiu prehru v rade.

 

 Lastomír sa do napĺňania svojho trojbodového cieľa pustil už na počiatku zápasu. Takmer po štvrťhodine derby Ketcem poslal dlhý pas do pokutového územia, zachytil ho Krišo, ktorý v páde hlavou ohrozil svätyňu hostí, no jeho šancu brankár Forgáč zlikvidoval. O sebe dali vedieť aj Palínčania, Mar.Dzurjo posunul loptu na brata Michala a ten z hranice pokutového územia nemieril presne. Desať minút pred uplynutím prvého dejstva sa Lastomírčania dočkali napokon rozhodujúceho presného zásahu, agilný Pado zahral asi z 35 m priamy kop a technicky dobre mierená lopta zakotvila v sieti - 1:0. Na začiatku druhého dejstva tento hráč vystrelil, jeho delovku zachytil Porvaz, poslal ju na bránu, zachytil ju však jeden z palínskych futbalistov a skoro si dal vlastný gól. Polhodiny pred koncom zápasu neúnavný J.Pado vystrelil, pričom gólman štipľavú jedovku odvrátil na roh. Po zmene strán dominovali najmä Palínčania. V 74.min. gólman Forgáč zneškodnil gólovú príležitosť T.Virčíka. O dve minúty tento aktívny hráč poriadne nastrelil z priameho kopu brvno. Lopta sa odrazila do poľa, lenže Marián Dzurjo hlavou nemieril presne. V závere prestížneho súboja T.Virčík spálil sľubnú možnosť.

 

Lastomír - Palín 1:0 (0:0)

 

Gól: 36.Pado, ŽK: Kačmár, Ketcem - T.Virčík, Kovalík, pred 200 divákmi rozhodoval Firda.

 

Lastomír: J.Adam - Kačmár, Senjuž, Porvaz, L.Jurčo (90.Rebič), Vaľo, Bubenko, Ketcem, M.Jurčo (90.Gujdan), Pado, Krišo.

 

Palín: Forgáč - Andrejo, Mich.Dzurjo (63.Kontuľ), Zacher, Ondočík, Vajda, Egry, Kaššaj, Mar.Dzurjo, Kovalík, T.Virčík.

 

Zvyšné výsledky V. ligy: Cejkov – Geča 3:0, Poproč – Slivník 6:0, Streda – Borša 2:0, Michaľany – V. Horeš 3:1, Sečovce – Petrovce 4:0, Sokoľany – Čičarovce 2:1.

                                                                                              (čj)



Uverejnené: 10.10.2010 20:26:50 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.