files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Nevyspytateľný futbalový osud. Grič zažije trnavskú premiéru na štadióne, kde spoznal seniorský futbal

Jedným z desiatky hráčov, ktorí skončili po sezóne 2019/20 v michalovskom MFK Zemplín, je aj defenzívny záložník, či stopér Jakub Grič. Bývalý mládežnícky reprezentant, ktorý okrem pol roka v poľskom Nowom Saczi, celú seniorskú kariéru strávil v Michalovciach, sa po skončení zmluvy dohodol s ďalším účastníkom Fortuna ligy Spartakom Trnava.

 No a práve „bíli andeli“ prídu v sobotňajšom prvom kole do Michaloviec. Grič tak zažije premiéru na ihrisku, kde dostal prvýkrát seniorskú šancu!

„Určite to bude pre mňa špecifický duel,“ rozhovoril sa pre náš portál dvadsaťštyriročný defenzívny univerzál, ktorého v sobotu v Michalovciach budú v Michalovciach povzbudzovať viacerí členovia rodiny. „Príde manželka a aj ďalší príbuzní. Pre mňa osobne je krásny pocit, že viem, že ma na tribúne povzbudzujú tí, ktorých mám rád. Za to im patrí obrovská vďaka.“

Rodák z Lipan, ktorý v Michalovciach pôsobil od žiackeho veku, sa s trnavským Spartakom dohodol počas leta. „Boli sme v kontakte už dlhšie. Možno som premýšľal aj o zahraničí, no ostať v najvyššej súťaži má takisto svoj zmysel. V Michalovciach som zažil krásne obdobie. Postup do najvyššej súťaže, ako aj účinkovanie v nej. Chcel som ale zmenu,“ podotýka Grič, ktorý sa už na sobotu veľmi teší. „Určite! Práve pre takéto momenty je futbal krásny. Keď som videl žreb prvého kola, veľmi som sa potešil. Zažijem svoju trnavskú premiéru na štadióne, kde som začínal s veľkým futbalom. Čo viac si môžem priať,“ smeje sa na záver bývalý slovenský mládežnícky reprezentant, ktorý za Zemplín odohral v najvyššej súťaži 108 duelov. K ním pridal aj 35 zápasov v druhej lige a jedenásť v Slovnaft Cupe.

Peter Brendza



Uverejnené: 04.08.2020 18:12:46 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.