files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Kto bude mať v Dukle „céčko“ na drese?

Tri sezóny po sebe nemali v michalovskej Dukle takýto problém. Skúsený obranca Marek Kolba zobral kapitánsku funkciu tak pevne do rúk, že mu ju niekto zobral iba v momente, kedy nemohol nastúpiť. Po jeho konci v tíme nastáva pre kompetentných dôležitá úloha. Kto povedie michalovskú loď do prístavu zvaného úspech?

V súčasnom kádri je viacero adeptov na tento post. My sme sa zamerali na piatich už skúsených hráčov, ktorí majú niečo odohrané a s líderstvom na ľade už mali dočinenia. Kto z nich teda bude nosiť kapitánske céčko na drese?

Marek Mašlonka

Prvá voľba je logická. Mašlonka je už skúseným hráčom, v Dukle je momentálne služobne najstarším hráčom. Veľmi dobre vychádzal s kapitánom Kolbom, bol lídrom na ľade, aj v šatni, no a v minulej sezóne už mal aj funkciu v tíme, keď bol pokladníkom. Tým ale zrejme ostane aj tentoraz. Pre jeho súperov hovorí hlavne vek a skúsenosti s touto pozíciou.

Peter Galamboš

Ďalším našim tipom je Peter Galamboš. Tridsaťjedenročný hráč už má skúsenosti s touto pozíciu. V sezóne 2011/12 bol kapitánom Martina, hoci vtedy mal iba 23 rokov! V materskom klube bol neskôr aj asistentom kapitána. Galamboš je tajným tipom, viac šancí ale dávame ďalším adeptom.

Gabriel Spilar

Jeden z troch hráčov, ktorému sa podľa nás kapitánske céčko ujde. Spilar je najstarším hráčom v kabíne, je prirodzeným lídrom a s rolou kapitána má skúsenosti aj z minulej sezóny, kedy zastupoval Mareka Kolbu. V hierarchii bol na druhom mieste. Ujde sa mu po odchode Kolbu prvá pozícia?

Marek Bartánus

Kapitánske céčko sa môže ujsť aj Marekovi Bartánusovi. Nová posila Dukly už má s rolou kapitána skúsenosť, keď v sezóne 2015/16 takto viedol košických oceliarov. Bartánus má síce iba 33 rokov, no už je skúseným hráčom a líderská pozícia by mu možno sedela. Uvidíme teda, či tréneri nesiahnu po ňom.

Vladimír Mihálik

Náš najhorúcejší kandidát na tento post. Keď by sa tréneri rozhodovali iba v tom, že kapitánom zostane obranca, mal by vyhrané. Mihálik síce ešte nebol nikdy kapitán, hovoria však za neho skúsenosti. Hral v NHL, KHL a predstavil sa na troch svetových šampionátov. Takýto životopis nemá ani jeden z hráčov z kádra trénera Miroslava Chudého.

Naša prognóza

Vladimír Mihálik 30%

Marek Bartánus 25%

Gabriel Spilar 25%

Peter Galamboš 10%

Marek Mašlonka 9%

Niekto iný 1%



Uverejnené: 13.08.2020 19:23:59 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.