files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla zrejme bez Repeho, na ľade aj s Pavlom Regendom

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce v pondelok odštartovali prípravu na novú sezónu, v ktorej chcú výrazne zaklopať na dvere play-off. Prvý týždeň sa pripravujú na suchu s novým kondičným trénerom Petrom Mihaľom, od budúceho pondelka už pôjdu aj na ľad.

Tréner brankárov v riešení

Tréner Miroslav Chudý má v kádri trinásť nových hráčov, ale aj úplne nový realizačný tím. Ostal v ňom akurát kustód Marek Jenčík. Pribudli noví asistenti Juraj Faith a Ivan Droppa, ako aj druhý kustód Dávid Reby. Tréner Chudý má k dispozícii aj kondičného trénera, ktorým sa stal bývalý hráč aj tréner Dukly Peter Mihaľo. Aktuálne sa rieši otázka trénera brankárov. Na tejto funkcii nebude pokračovať Imrich Petrík, ktorý začal opäť trénovať v Prešove. „Táto otázka by mala byť vyriešená v najbližších dňoch. Chceme sa poradiť aj s našimi brankármi. Potom to uzavrieme,“ poznamenal pre náš portál športový manažér Dukly Ingema Peter Tirpák.

Zatiaľ bez Slovinca Repeho

Do prípravy sa zapojili všetci slovenskí hráči, ktorí jeden deň vynechali kvôli zdravotným testom v košickej Šaci. „Prvý týždeň trénujeme na suchu. Využívame Mestskú športovú halu, posilňovňu či okolité ihriská. Od pondelka by sme mali prejsť na ľad,“ zdôrazňuje Tirpák. Trénerom neboli ešte k dispozícii legionári. Šiesti z nich sú už v Michalovciach a postupne sa po prekonaní päťdňovej karantény pripájajú k tímu. Ako prvý do Michaloviec dorazil Kanaďan Jordan Hickmott, po ňom jeho krajania Jordon Southorn a Graeme McCormack, no a po nich prišli aj Fíni Korhonen s Ventelom. Ako posledný zatiaľ dorazil ďalší Kanaďan Lalancett. Najproduktívnejší hráč Dukly prišiel v stredu, takže zrejme nebude k dispozícii na prvý pondelkový tréning na ľade.

Dukla je nateraz bez Slovinca Jurija Repeho, ktorý sa taktiež mal pripojiť k tímu. Podľa našich informácii sa ale tak zrejme nestane a Dukla sa bude obzerať po ďalšom legionárovi. Trénerom by ale mať byť od pondelka k dispozícii odchovanec michalovského hokeja Pavol Regenda. „Jeho prioritou je stále zahraničie, no keďže zatiaľ nič nemá, dohodli sme sa, že sa bude pripravovať s nami,“ povedal na margo dvadsaťročného útočníka, ktorý poslednú sezónu odohral v juniorke Jokeritu Helsinki, športový manažér Dukly Peter Tirpák.  

Peter Brendza



Uverejnené: 14.08.2020 11:13:06 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.