files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Novým trénerom Trebišova hokejová legenda

Počas leta sa veľké zmeny udiali v druholigovom HK 2016 Trebišov. Účastník východnej skupiny druhej ligy má nové vedenie a aj nového trénera. Hlavným cieľom je pritiahnuť viac divákov na tribúnu. K tomu by mohol pomôcť aj silnejší káder, ktorý sa u stabilného druholigistu rysuje a takisto aj výrazná hokejová osobnosť na čele trénerského štábu.

Trénerom Richard Šechný

Nové vedenie bude mať v nasledujúcej sezóne vyššie ambície. Vlani skončili Trebišovčania na šiestom mieste v základnej časti, teraz chce ísť HK 2016 rozhodne vyššie. Tomu podriadzujú aj skladbu kádra a trénerského postu. Hlavným trénerom tímu bude Richard Šechný, ktorému sa pred dvoma rokmi podarilo s Humenným celú ligu vyhrať. Následne uprednostnil ponuku michalovskej Dukly Ingema, kde pôsobil ako asistent trénera ďalšie dve sezóny. „Som veľmi rád, že ponuka z trebišovského klubu prišla. Mám rád výzvy a preto som rád ponuku nového vedenia prijal. Páči sa mi ich vízia a pevne verím, že spolu tieto ciele naplníme,“ poznamenal pre náš portál nový tréner HK 2016. Ten sa nevyhol ani otázke, že sa po dvoch rokoch vracia do role hlavného trénera. „Vždy je lepšie byť hlavným trénerom, ako asistentom,“ s povestným úsmevom na perách kontruje Šechný.

Cieľom vrátiť diváka na štadión, na lane aj brankár, ktorý vlani chytal extraligu

Okrem výsledkových cieľov má Šechný aj jeden v súvislosti  s divákmi. Tých by chcel opäť pritiahnuť na štadión. „Čo si pamätám ešte z hráčskych čias, Trebišov bol vždy hokejovým mestom. Ľudia tu mali tento šport radi a zakaždým tu vládla parádna atmosféra. Mojou túžbou je vrátiť diváka na štadión, aby bola takáto atmosféra opäť,“ smelo konštatuje nový tréner Trebišova. Druholigista by mal odštartovať prípravu v prvej polovici septembra. „V tej druhej by sme už mali ísť aj na ľad. Zatiaľ máme dohodnuté dva prípravné zápasy s Humenným a chceli by sme sa v príprave stretnúť aj s michalovskými juniormi,“ avizuje Šechný. Čo sa týka kádra, prvé informácie by mali ísť von v najbližšom čase. Podľa našich informácii chce vedenie klubu udržať kostru kádra z minulej sezóny. Tú by mali doplniť ďalší hráči. Na lane majú aj brankára, ktorý vo vlaňajšej sezóne pôsobil v najvyššej Tipsport lige.

Peter Brendza



Uverejnené: 27.08.2020 19:34:31 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.