files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Sidibe po potýčke so spoluhráčom vyradený z kádra

V posledných dvoch zápasoch pred reprezentačnou prestávkou chýbal v zostave MFK Zemplín Michalovce útočník Issa Sidibe Modibo. Reprezentant Nigeru, ktorý v lanskej sezóne nastrieľal osem gólov, ale zranený nebol. Za jeho neúčasťou v zostave je vyradenie kádra, po tom, čo sa v šatni dostal do roztržky s jedným spoluhráčom (podľa našich informácii to je Španiel Ian Pino Soler).

Incident v šatni sa mal stať krátko pred domácim dohrávaným zápasom štvrtého kola so Zlatými Moravcami (1:0). „Je to interná záležitosť klubu a nechcem ju rozpitvávať,“ rozhovoril sa k tejto téme tréner MFK Zemplín Michalovce Jozef Majoroš, ktorý k tomu dodáva. „Urobil niečo neakceptovateľné pre mňa, ako pre trénera. Sú veci, ktoré sa dajú tolerovať, lebo v kolektíve nastane iskrenie, ale niektoré veci, pokiaľ prekročia pomyselnú hranicu, určite tolerovať a akceptovať nebudeme.“

Dvadsaťosemročný reprezentant Nigeru je nateraz podmienečne vylúčený z kádra a s mužstvom ani netrénuje. Trénuje iba individuálne. Podľa slov trénera je možná aj alternatíva, že sa do tímu už nevráti. „Áno, je to možné. Uvidíme, zatiaľ nechcem predbiehať situáciu,“ zdôrazňuje tréner, ktorý tak do útoku má momentálne k dispozícii iba dvoch devätnásťročných hráčov Mateja Trusa a Maksima Hirného, a takisto aj šestnásťročný talent Adama Grígera. „Musíme vyriešiť túto situáciu. Potrebujeme vystužiť káder hlavne skúsený hráčmi, ktorí už majú niečo odohrané a boli by rozdielovými hráčmi. Teraz nemám na mysli iba útok, ale aj obranu. Pevne verím, že do sobotňajšieho zápasu s Trenčínom rozšírime káder minimálne o dvoch hráčov,“ dodáva na záver Jozef Majoroš.  

pb



Uverejnené: 07.09.2020 12:47:20 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.