files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín s dvoma posilami. Nastúpia už v sobotu proti Trenčínu?

Na futbalistov MFK Zemplín Michalovce čaká po reprezentačnej pauze doslova šesťbodový zápas. V sobotu od 19.00 hod. privíta jedenásty tím Fortuna ligy na svojom trávniku posledný dvanásty Trenčín. Keďže súperov delí iba jeden bod, pôjde o priamy duel o predposlednú priečku.

Na dôležitý duel by mali nastúpiť Michalovčania aj s dvoma novými hráčmi. Ich káder totiž počas reprezentačnej pauzy rozšírili dvaja grécki futbalisti. Ide o osemnásťročného stredopoliara Vasiliosa Dotisa a skúseného 25-ročného pravého obrancu Dimitriosa Siopisa. Dotis so Siopisom zvýšili počet Grékov v Michalovciach na šesť. Okrem nich dvoch sú tu aj Dimitrios Popovits, Georgios Neofytidis a Christos Kountouriotis. V lete do tímu pribudol aj osemnásťročný stopér Polydefkis Volanakis. Proti Trenčínu už zrejme nastúpi aj ďalšia letná posila, stredný obranca Filip Vaško, ktorý prišiel z talianského Udinese Calcio.   

Dotis, ktorý ešte môže hrať aj za tím U19, prichádza z Olympiakosu Píreus. Veľmi zaujímavý životopis má Siopis. Aj on hrával v mladosti v Olympiakose. Za sebou má aj pôsobenie v OFI Kréta, naposledy hrával v druholigovom Doxa Dramas. V najvyššej gréckej súťaži odohral 65 duelov. Obaja budú môcť nastúpiť už v sobotu v prípade, keď sa vedeniu klubu podarí vybaviť ich transfer. „S Dotisom rátame do budúcnosti, mal by podpísať zmluvu na tri roky. Siopis je už skúsený hráč. Potrebovali sme vystužiť pravú stranu obrany, keďže na tomto poste sme mali iba Martina Kolesára,“ poznamenal pre Denník Korzár tréner Michalovčanov Jozef Majoroš. Podľa jeho ďalších slov pre regionálny denník ešte nie je káder uzavretý. „Určite potrebujeme hrotového útočníka a privítal by som aj stredného obrancu. Ak by sa nám podarilo tieto dva posty vystužiť, potom by už bol káder kompletný.“



Uverejnené: 12.09.2020 12:40:04 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.