files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín sa potrápil v Kalši, tri minúty pred koncom rozhodol Phillips

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce zvíťazili v dohrávanom súboji druhého kola Slovnaft Cupu na ihrisku treťoligovej TJ Mladosť Kalša 2:1 a postúpili tak do tretieho kola národného pohára.

Zverenci trénera Jozefa Majoroša sa ujali na pôde nebezpečného súpera, ktorý má v rade viacerých hráčov s prvoligovými skúsenosťami, vedenia v 21. minúte, keď sa gólovo presadil Popovits. Grécky stredopoliar ťažil z chyby brankára Pellu, ktorý podbehol Spoljaričov center a pre Popovitsa už nebol problém skórovať. Domácim sa podarilo vyrovnať po hodine hry zásluhou hrajúceho trénera Jaroslava Kolbasa. Tri minúty pred koncom naklonil misky váh na michalovskú stranu Phillips, ktorý tak poslal svoj tím do tretieho kola národného pohára.

TJ Mladosť Kalša – MFK Zemplín Michalovce 1:2 (0:1)
do 3. kola postúpil MFK Zemplín
Góly: 65. J. Kolbas – 21. Popovits, 87. Phillips.
Žlté karty: 57. Pástor (Kalša).
Rozhodovali: Gemzický – Ádám, Mihalík; 490 divákov
TJ MLADOSŤ: Pella – Kolek (89. Pilipčuk), Pav. Šuľák, P. Krakovský, Kražel – E. Seman, Pástor (80. Šalagovič), J. Kolbas, J. Capík – J. Novák (67. Zeher), Š. Majerník
MFK ZEMPLÍN: T. Dráb – Siopis, F. Vaško, Vovkun, M. Vojtko – Neofytidis – Phillips, Špoljarič (70. Soler), Kountouriotis (65. Ivanov), Popovits – A. Griger (65. M. Trusa)

Tréner Jozef Majoroš (zdroj: mfk zemplín): „Bol to slušný zápas. Kalša má skúsené mužstvo, vo svojich radoch má plno hráčov, ktorí hrali prvú či druhú ligu, preto sme vedeli, že to nebude ľahké. Aj keď už toľko nevládzu, ukázali, že futbal stále hrať vedia. Domáci sa na nás vytiahli, vo výbornej atmosfére bolo pre nich radosť hrať. Nečakali sme však, že to bude až také dramatické, ale prišli sme do Kalše po postup a ten sme aj dosiahli.“



Uverejnené: 15.09.2020 22:06:26 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.