files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Iuventa po druholčasovom obrate zvíťazila v Porube 23:18

Hádzanárky Iuventy Michalovce zvíťazili v dohrávanom stretnutí tretieho kola MOL ligy na pôde DHC Sokol Poruba 23:18 (9:11) a do tabuľky si tak pripísali druhé tohtosezónne víťazstvo. Najbližšie by mali byť zverenky trénera Petra Dávida v hre už túto sobotu, kedy by mali o 19.00 hod. privítať v rámci štvrtého kola MOL ligy český DHK Zora Olomouc. Či sa ale zápas uskutoční vás budeme informovať v piatok...

Lepší vstup do zápasu dohrávaného tretieho kola mali domáce, ktoré po góloch Desortovej a Mýlkovej viedli v druhej minúte 2:0. Za Iuventu odpovedala dvoma gólmi v rade Trúnková, Polášková v šiestej minúte ale opäť poslala domáce do vedenia. Poruba bola aj v ďalších minútach prvého dejstva tesne vo vedení. V deviate minúte síce Klučková vyrovnávala na 4:4, o šesť minút neskôr už domáce viedli 6:4 a tréner Iuventy Peter Dávid reagoval oddychovým časom. Po ňom síce Trifunovičová znížila na 5:6, domáce ale následne potrestali vylúčenie Kakaščíkovej dvoma gólmi v rade a v devätnástej minúte vyhrávali už 8:5. Iuventa kontrovala dvoma gólmi Klučkovej, ktorá následne pohrdla vyrovnaním, keď nepremenila pokutový hod. Poruba nakoniec polčas utiahla do dvojgólového vedenia, keď jeho skóre uzavrela v poslednej minúte Michaela Konečná (11:9).

Chlieb zápasu sa lámal v úvode druhého polčasu. Iuventa mala na rozdiel od toho prvého výborný vstup. Troma gólmi v rade sa po prvýkrát v stretnutí dostala do vedenia a hoci Desortová vyrovnala na 12:12, Iuventa už z koňa, na ktorého sa dostala, nezosadla do konca zápasu. Zverenky trénera Petra Dávida začali diktovať tempo hry. V 46. minúte po góle Nikolety Trúnkovej viedli 15:13, o šesť minút neskôr, keď presne mierila Milica Trifunovičová, bolo už 17:14. Päť minút pred koncom sa síce po góle Desortovej dotiahli domáce na rozdiel jedného gólu (17:20), Michalovčanky však ihneď odskočili opäť na tri góly a definitívne tak zlomili odpor húževnatého súpera, ktorý body doma len tak nerozdáva. Tentoraz sa ale musel zmieriť s prehrou. Tichá ešte dve minúty pred koncom znížila na 18:20, posledné slovo ale patrilo Iuvente, konkrétne Bajčiovej, Popovcovej a Trúnkovej, ktoré stanovili konečný výsledok na 18:23.

DHC Sokol Poruba - Iuventa Michalovce 18:23 (11:9)
Pok. hody: 2/0 - 5/3. Vylúčené: 2 - 4. Rozhodovali: Valášek a Vychodil.
DHC SOKOL: Roháčková, Mučková – Tichá 1, Baumbachová, Kavalová 1, Konečná 1, Misková, Desortová 8, Dybalová, Farářová, Maiwaelderová 1, Polášková 2, Mýlková 2, Prašivková 1, Novobilská 1.
IUVENTA: Jablonská, Kordowiecká – Bajčiová 2, Štefanová 1, Dmytrenkovová, Popovcová 2, M. Kakaščíková, Holejová 2, Dulinová, Trifunovičová 3, Trúnková 5, Godečová, Rebičová, Radovičová, Klučková 6/3, Čorovičová 2.



Uverejnené: 17.09.2020 22:12:54 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.