files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín má na lane Taiwa, v hre aj zotrvanie Sidibeho

Problémy v ofenzíve nútia funkcionárov MFK Zemplín konať. Nateraz najmenej gólovo plodný útok v súťaži by mal posilniť útočník Abdulrahman Taiwo.

Dvadsaťdvaročný rodák z nigérijského Lagosu je už v tréningovom procese tímu vyše týždňa, v týchto dňoch sa ale vyskytol problém. Kmeňový hráč DAC Dunajská Streda už bol s Michalovčanmi dohodnutí na hosťovaní, prišla ale ponuka z Ruska. „Zatiaľ trénuje s nami. Čakáme, ako sa vyvinie situácia. Potrebujeme káder doplniť o dvoch skúsených hráčov, ktorí mužstvo potiahnú. Verím, že do konca prestupového obdobia sa nám ešte niečo podarí získať,“ poznamenal pre sport.sme.sk tréner Michalovčanov Jozef Majoroš.

My len dodajme, že Abdulrahman Taiwo v minulosti na starom kontinente pôsobil v tureckom Bursaspore, českej Zbrojovke Brno a Nitra. Spod Zobora išiel v januári 2019 do DAC Dunajská Streda, kde v dvanástich zápasoch strelil päť gólov (dva aj Michalovciam pri výhre 5:0). Po roku znova menil pôsobisko, keď sa v januári 2020 v rámci hosťovania presunul do českej Karvinej. Je reprezentantom Nigérie do 23 rokov.

Abdulrahman Taiwo je v hľadáčiku Michalovčanov(foto:fcdac dunajská streda)

 

V hre je aj zotrvanie ďalšieho útočníka Sidibe Modiba. Ten bol pred zápasom so Zlatými Moravcami z disciplinárnych dôvodov vyradený z kádra. „Uvidíme, čo s ním bude. Stále je našim hráčom, všetko je otvorené," dodal Jozef Majoroš.

 

Omilostia Michalovčania Sidibeho?



Uverejnené: 22.09.2020 10:08:16 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.