files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Rádio Šírava slávi prvý rok

Začiatkom novembra 2020 uplynul rok, odkedy si mohli poslucháči po prvýkrát naladiť živé vysielanie Rádia Šírava v aute, doma či v práci. Odvtedy rádio prináša svojim poslucháčom informácie o regióne, o spoločenskom dianí, rozhovory s osobnosťami. Hudobne je zamerané na pesničky zo súčasnosti, no nechýbajú ani hity minulého tisícročia.

Za vznikom rádia stoja dvaja Michalovčania, Štefan Pokoželec a Vladimír Bučko. Prvý z nich má na starosti technické vybavenie, vysielače a vysielanie rádia na frekvenciách, druhý programovú štruktúru a personálne zabezpečenie rádia. Vlado Bučko hovorí o význame rádia pre Michalovce aj celý Zemplín. „ Donedávna Zemplín nemal vlastné rádio, informácie o ňom z iných rádií sú čiastkové a sporadické. My prinášame kvalitný obsah o celom regióne, živé moderovanie v rannej relácii Konec noci od 7:00 – 9:00 a taktiež popoludní v relácii Šicko možne, od 15:00 do 18:00. Nechýbajú informácie o počasí pre náš región s Petrom Jurčovičom, rozhovory s našimi osobnosťami, info o významných udalostiach u nás, súťaže, vlastné rubriky ako slovník vychodňara či Opýtajte sa lekára." Štefan Pokoželec dopĺňa technické informácie. „V súčasnosti vysielame na frekvenciách 93,9 a 89,7 FM, ale už na prelome rokov budeme vysielať na nových frekvenciách pre Humenné, Trebišov a Košice. Každý deň pracujeme s vysielačmi, aby ten výstup pre poslucháčov bol kvalitný a obsiahol celý región až po Košice."

V stredu štvrtého novembra oslávi rádio v éteri prvý rok narodeninovým vysielaním, rozhovormi so známymi ľuďmi, nebude chýbať kopec súťaží, upútavky na nich už bežia vo vysielaní. Cieľom rádia Šírava je aj naďalej poskytovať kvalitný obsah, dobrú hudbu a osloviť čo najširší okruh poslucháčov.



Uverejnené: 04.11.2020 08:41:01 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.