files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Sanja Premovičová opäť hráčkou MŠK Iuventa

Dvanásťnásobný slovenský ženský hádzanársky majster MŠK Iuventa Michalovce hlási novú posilu. Vlastne staronovú, keďže sa predstavitelia klubu v týchto dňoch na zmluve do konca sezóny dohodli s čiernohorskou reprezentantkou Sanjou Premovičovou. Ľavoruká ostrá spojka bola členkou kádra aj vo vlaňajšej nedokončenej sezóne. Stihla odohrať jeden zápas, v ktorom sa na výhre 34:29 podieľala siedmymi presnými zásahmi.

Dvadsaťosemročná rodáčka z Berane, ktorá okrem iného hrávala aj v Budučnosti Podgorica, švédskom Fredrikstade, poľskom Lubine, či maďarskej Kisvárde, po skončení v Michalovciach putovala do rumunského HC Dunarea Braila. Počas reprezentačnej prestávky znova obnovila kontakty s Iuventou a po rýchlej dohode sa už v nedeľu zapojila do tréningového procesu tímu. „Sme radi, že sme sa s ňou opäť dohodli na zmluve,“ rozhovoril sa športový riaditeľ a súčasne aj tréner prvého tímu Jan Beňadik. „Sanja v minulej sezóne, hoci odohrala iba jeden zápas, ukázala svoje kvality. Či to bolo v zápase v Olomouci, kde bola našou najlepšou strelkyňou, alebo svojou prácou v tréningovom procese. Sľubujeme si od nej skvalitnenie spojkového radu a aj to, že nás svojimi skúsenosťami potiahne za víťazstvami,“ pokračuje Beňadik.

Naša posledná otázka smerovala k tomu, prečo sa Iuventa na posilnenie kádra opäť zamerala na zahraničie. „Jednoducho preto, že na Slovensku, či v MOL lige, hráčka Premovičovej kvalít nie je. Tie hráčky zo Slovenska, ktoré chcú pracovať v profesionálnych podmienkach, tu už máme. Registrujeme však aj mladé talenty, o ktoré by sme mali záujem. Teraz sme potrebovali ešte väčšiu kvalitu a keďže Sanja ich pri predchádzajúcom pôsobení u nás ukázala, preto sme sa k tejto spolupráci vrátili,“ dodal Beňadik. My len dodajme, že Michalovčanky sa po krátkom voľne od nedele opäť pripravujú na jarnú časť sezóny, ktorú by už mali odohrať aj s českými tímami. Prvý zápas majú v pláne už budúcu sobotu, kedy od 18.00 hod. privítajú Plzeň.

Peter Brendza



Uverejnené: 05.01.2021 19:00:38 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.