files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská Dukla aj bez Samuela Mlynaroviča

Káder michalovskej Dukly Ingema prechádza naďalej obmenami. V utorok uzrela svetlo sveta správa, že Duklu opúšťa útočník Samuel Mlynarovič. Tridsaťročný odchovanec popradského hokeja odohral za Michalovce vinou zranenia len deväť duelov. V nich zaznamenal tri asistencie. O jeho konci informuje web a súčasne aj facebook aktuálne siedmeho tímu Tipos Extraligy.

Mlynarovič je už piatym hráčom, ktorý Duklu nedávno opustil. Predtým skončili aj obranca Vojtech Zeleňák, či útočníci Juraj Majdan, Tomáš Matoušek a Matej Češík. Zeleňák sa upísal Trenčínu, Majdan zamieril do Nových Zámkov a Matoušek do Slovana Bratislava. Podľa našich informácii v Tipos Extralige ostanú aj Češík s Mlynarovičom.

Na druhej strane, tréner Tomek Valtonen má od decembra k dispozícii fínskeho útočníka Antiho Erkinjunttiho a takisto aj stredného útočníka Jakuba Suju, ktorý prišiel z tímu Bratislava Capitals. Na skúšku pribudol v týchto dňoch 35-ročný útočník alebo obranca Marcin Kolusz, ktorého Valtonen pozná z poľskej reprezentácie. Keby jeho skúška bola úspešná, príde zrejme k ďalším zmenám, keďže Kolusz by bol v tíme už deviatym legionárom a hrať môžu len siedmi. Okrem neho a Erkinjunttiho má Valtonen k dispozícii aj ďalších dvoch svojich krajanov obrancu Sameliho Ventelu a útočníka Villeho Korhonena a päticu Kanaďanov – obrancov Jordona Southorna, Marka Louisa, Graema McCormacka a útočníkov Jordana Hickmotta či Christophe Lalancetta. Dodajme len, že michalovská Dukla Ingema bude v hre už dnes, t.j. v stredu šiesteho januára, kedy o 16.00 hod. privíta DVTK Miškovec.



Uverejnené: 06.01.2021 09:28:44 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.