files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín začína s prípravou v pondelok. Začne aj s dvoma posilami?

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce sa v piatok ôsmeho januára po prvýkrát zišli v rámci prípravu na jarnú časť Fortuna ligy. Na programe mali testovanie. Prvý tréning sa uskutoční v pondelok jedenásteho januára. Budú na ňom aj nové posily?

Podľa našich informácii má mať tréner Jozef Majoroš k dispozícii dvoch nových hráčov. Prvým je stopér, či ľavý obranca Patrik Šimko. Dvadsaťdeväťročný odchovanec prešovského futbalu v najvyššej slovenskej súťaži doteraz pôsobil iba v sezóne 2010/11, kedy za Žilinu odohral tri zápasy. V roku 2011 odišiel do HKL Olomouc, kde hral dve sezóny, po nich sa sťahoval do 1. FC Slovácko. Za Slovácko odohral celkom 118 duelov, v ktorých zaznamenal dva góly. V tejto sezóne dres 1. FC v najvyššej Fortuna lige obliekol v deviatich dueloch.

 

Patrik Šimko od roku 2013 pôsobil v Slovácku (foto: idnes.cz)

Druhým hráčom, o ktorého sa Michalovčania zaujímajú, je útočník, či ofenzívny záložník Wisdon Kanu. Dvadsaťšesťročný rodák z nigérijského Lagosu je na Slovensku už štyri roky. Cez Spišskú Novú Ves, Inter Bratislava, Zlaté Moravce, Vranov nad Topľou, Poprad sa pred začiatkom tejto sezóny dostal do druholigového Trebišova. Tam odohral trinásť zápasov, v ktorých strelil sedem gólov a pridal k tomu aj štyri asistencie.

 

Stále nie je vyjasnená situácia okolo dvojice Martin Bednár – Abdulrahman Taiwo. Obaja prišli počas jesennej časti na hosťovanie z Dunajskej Stredy a o oboch prejavili Michalovčania záujem aj naďalej. Taiwo, ktorý na jeseň strelil za Zemplín šesť gólov, sa v piatok mal zapojiť do prípravy DAC, pri Bednárovi o tom klub neinformoval.

Peter Brendza



Uverejnené: 08.01.2021 10:38:27 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.