files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Policajti kontrolujú prísne opatrenia. Zastavili niekoľko stoviek vozidiel!

Kvôli neustále sa zhoršujúcej epidemiologickej situácii na území Slovenskej republiky v súvislosti so šírením ochorenia COVID-19 v stredu dopoludnia na cestách Košického kraja prebiehala preventívno - bezpečnostná akcia, ktorá bola zameraná na vykonanie kontroly dodržiavania nadriadených opatrení v súvislosti s obmedzeniami, ktoré boli určené vládou Slovenskej republiky.

Príslušníci Policajného zboru rôznych útvarov v pôsobnosti Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach sa zamerali najmä na kontrolu opodstatnenosti pohybu osôb, respektíve účelu ich cesty, v čase zákazu vychádzania, na kontrolu certifikátov o vykonanom teste na ochorenie COVID-19, ale policajti kontrolovali aj dodržiavanie aktuálnych epidemiologických opatrení, najmä povinnosť prekrytia horných dýchacích ciest. Policajti na cestách Košického kraja počas trvania dopoludňajšej akcie skontrolovali 397 vozidiel a zistili 5 porušení nariadených opatrení,“ píše sa v tlačovej správe polície.

Každý prípad porušenia pravidiel budú policajti riešiť individuálne. Sankcie zostávajú vo výške ako doposiaľ, v blokovom konaní do 1000,- eur a v správnom konaní do 1659,- eur. Aby bolo možné v čo najväčšej miere eliminovať neopodstatnený pohyb osôb, polícia vo svojich kontrolách, ktoré budú náhodné, no vo zvýšenej miere, nepoľaví. Policajtov preto môžete stretnúť kedykoľvek na rôznych miestach Košického kraja, najmä na miestach, kde je predpokladaný zvýšený pohyb osôb. Len spoločnými silami, vzájomnou ohľaduplnosťou a rešpektovaním stanovených pravidiel, môžeme bojovať proti tejto doteraz nepoznanej chorobe a snažiť sa, aby sa náš život vrátil do starých koľají čo najskôr,“ pokračuje polícia.



Uverejnené: 27.01.2021 13:56:14 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.