files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla zvíťazila v Zámkoch a má desiate víťazstvo v rade

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce zvíťazili v stretnutí 42. kola Tipos Extraligy na ľade HC Mikron Nové Zámky 2:1 po predĺžení a zvíťazili tak po desiatykrát v rade. Góly Dukly zaznamenali Tomáš Torok a Pavol Regenda. Zverenci trénera Tomeka Valtonena sa najbližšie predstavia opäť na ľade súpera, konkrétne v Poprade.

Michalovčania prišli na klzisko nevyspytateľného súpera s cieľom navýšiť svoju víťaznú sériu na desať duelov. Aktuálne najlepší tím súťaže začal dobre, v prvej päťminútovke ale svoje dobré šance nevyužili Kolusz s Takáčom. Fínsky brankár v službách HC Mikron Kiviaho odolal aj pri strele Šoltésa a chytil aj Mihálikovu bombu. Domáci sa dostali do hry dvoma presilovkami v rade, keď boli vylúčení Mašlonka s Hickmottom. Nové Zámky síce prevahu o jedného hráča nevyužili, no aspoň zastavili nápor michalovskej Dukly. Skóre sa mohlo meniť aj pätnásť sekúnd pred koncom, Galambošova strela však skončila na žŕdke.

Na konci prvej tretiny sa strhla pri bránkovisku Nových Zámkov bitka medzi Regendom a Michalom Romanom. Aktívnejší podľa rozhodcov v nej bol Michalovčan Regenda, ktorý dostal o dve minúty viac. Presilovku sa domácim podarilo využiť, keď Tomeka prekonal Steven Iacobellis (1:0). Hneď potom mohol zvýšiť Okoličány domáce vedenie, potom sa ale duel opäť vrátil do tých koľají ako v prvej tretine. Aktívnejší boli opäť hostia, Kiviaho si však postupne poradil so strelami Mihálika, Šoltésa aj Regendu. V polovicu duelu nepremenil ani svoju druhú gólovú šancu Šoltés, ktorý mieril o milimetre vedľa žŕdky. V samom závere druhej časti sa Michalovčanom konečne podarilo vyrovnať. Domáci zle striedali, čo využil Hickmott, ktorý dlhou prihrávkou našiel Toroka a ten rutinérsky prekonal Kiviaha. V predposlednej minúte arbitri prehliadli faul na Šoltésa, na druhej strane ale vylučovali Takáča a domáci tak dohrávali druhú časť svojou štvrtou presilovkou v zápase.

Aj v tretej tretine pokračovala prevaha Michalovčanov, ktorí sa ale zrejme vystrieľali v predošlých dueloch. Opäť totiž pokračovali v zahadzovaní šancí. Paradoxne, v polovici tretiny mohli inkasovať, strela Vargu však skončila na žŕdke. Viac zaujímavého sa v tretej tretine neudialo a duel tak išiel do predĺženia. V ňom mohol strhnúť víťazstvo na michalovskú stranu ich kapitán Vladimír Mihálik, ktorého sólo však Kiviaho s námahou zastavil. Čo sa nepodarilo jemu, podarilo sa Pavlovi Regendovi, ktorý zabezpečil zaslúžený dvojbodový zisk pre Michalovčanov.

HC Mikron Nové Zámky - HK Dukla Ingema Michalovce 1:2 po predĺžení (0:0, 1:1, 0:0)
Góly: 22. Iacobellis (Clarke, Števuliak) pres/1 – 37. Török (Hickmott, Mudrák), 63. Regenda (McCormack, Bartánus)
Vylúčení: 3:6. Presilovky: 1:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Tvrdoň, Výleta – Frimmel, Jedlička – Macko. Bez divákov.
HC MIKRON: Kiviaho - Västilä, Hain, Roman, Clarke, Holenda, Fereta, Tóth, Šeliga – Števuliak, Iacobellis, Doggett – Okoličány, Seppanen, Obdržálek – Varga, Jurík, Majdan – Zahradník, Ondrušek, Rogoň.
HK DUKLA INGEMA: Škorvánek - Mihalik, Mudrák, Ťavoda, McCormack, Louis, Kolusz, Zekucia, Lačný – Hickmott, Lalancette, Korhonen – Šoltés, Suja, Takáč – Regenda, Galamboš, Bartánus – Török, Lehtonen, Mašlonka.



Uverejnené: 26.02.2021 20:29:13 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.