files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovčania už poznajú štvrťfinálového súpera, čaká ich súboj o najlepšiu Duklu

Štvrťfinálovým súperom michalovskej Dukly Ingema v Kaufland Tipos Extralige bude HC Dukla Trenčín. Trenčania o svojom postupe do prvého kola play-off rozhodli v jeho predkole, keď v sérii zdolali Banskú Bystricu 3:1 na zápasy. Čaká nás teda súboj o najlepšiu Duklu na Slovensku!

Zaujímavá štvrťfinálová séria štartuje v piatok druhého apríla o 18.30 hod. v Michalovciach. Duel v priamom televíznom prenose odvysiela stanica Sport TV. Pred televíznymi obrazovkami sa Zemplínčania predstavia aj v sobotu, kedy je na programe druhý štvrťfinálový duel. Ten pre zmenu v priamom prenose odvysiela RTVS 2. Následne sa séria presťahuje pod hrad Matúša Čáka, kde sa v utorok šiesteho a v stredu siedmeho apríla odohrá jej tretí a štvrtý diel. Keď sa o víťazovi nerozhodne v Trenčíne, na rad príde piaty zápas, ktorý by sa hral v piatok deviateho apríla v Michalovciach, prípadne aj šiesty, ktorý by sa hral v nedeľu jedenásteho apríla v Trenčíne. Keď nerozhodne ani ten, na rad príde v utorok trinásteho apríla rozhodujúci siedmy súboj.   

 

Trenčania základ svojho postupu položili v sérii hranej na tri zápasy v prvých dvoch dueloch na svojom ľade, ktoré vyhrali 4:3 a 4:1. V sobotu síce v treťom zápase série prehrali vo Zvolene 1:2 po predĺžení, všetko si ale vynahradili v nedeľňajšom štvrtom zápase, keď tentoraz po predĺžení triumfovali oni (3:2). Hrdinom zápasu sa stal Aaron Berisha, ktorý najskôr v 56. minúte vyrovnal na 2:2 a v piatej minúte predĺženia rozhodol o postupe trenčianskej Dukly.

Po nedeli poznáme všetkých účastníkov štvrťfinále. Šesticu najlepších po základnej časti HKM Zvolen, HK Dukla Ingema Michalovce, HK Poprad, HC Slovan Bratislava, HK Nitra a HC 07 Detva po postupe z predkola doplnil okrem Dukly Trenčín aj HC Mikron Nové Zámky. Novozámčania zvíťazili v sérii nad HC Košice 3:1 na zápasy a čaká ich štvrťfinálová séria proti víťazovi základnej časti HKM Zvolen. Zvyšné dve dvojice vytvoria Poprad s Detvou a Slovan Bratislava s Nitrou. Štvrťfinálové série Popradu s Detvou a Slovana s Nitrou štartujú už v stredu a vo štvrtok, v piatok a v sobotu sa začínajú zvyšné dve série. Ako je známe, série sa hrajú na štyri víťazstvá.

Program štvrťfinálovej série
1. zápas: HK Dukla Ingema Michalovce - HC Dukla Trenčín (piatok 2. apríla o 18.30 hod.).
2. zápas: HK Dukla Ingema Michalovce - HC Dukla Trenčín (sobota 3. apríla o 18.00 hod.).
3. zápas: HC Dukla Trenčín - HK Dukla Ingema Michalovce (utorok 6. apríla).
4. zápas: HC Dukla Trenčín - HK Dukla Ingema Michalovce (streda 7. apríla).
Prípadný 5. zápas: HK Dukla Ingema Michalovce - HC Dukla Trenčín (piatok 9. apríla).
Prípadný 6. zápas: HC Dukla Trenčín - HK Dukla Ingema Michalovce (nedeľa 11. apríla).
Prípadný 7. zápas: HK Dukla Ingema Michalovce - HC Dukla Trenčín (utorok 13. apríla).

časy ostatných zápasov vám prinesieme neskôr..

PETER BRENDZA



Uverejnené: 28.03.2021 19:32:28 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.