files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Zlatý Bažant 0,0% pomôže SOŠV rozhýbať Slovensko i športovcom v príprave do Tokia

Pomáhať pri pripomínaní olympijských myšlienok a propagovaní významu pohybových aktivít bude pred olympijskými hrami v Tokiu aj značka Zlatý Bažant 0,0% od spoločnosti HEINEKEN Slovensko. Slovenský olympijský a športový výbor a prémiová značka piva radlerov uzavreli prelomovú dohodu o partnerstve pri projekte Pripravení na Tokio.

Pripravení na Tokio je jeden z ťažiskových projektov Slovenského olympijského a športového výboru v roku 2021. Bude poukazovať na dôležitosť športu a pohybových aktivít pre širokú verejnosť, najmä v dnešných pandemických časoch, pokúsi sa prilákať k športovaniu ďalších ľudí a rozhýbať spoločnosť. Bude tiež propagovať slovenských športovcov a predovšetkým upriami pozornosť na olympijské hry v Tokiu.

Značka Zlatý Bažant 0,0% ako hlavný partner podporí všetky programy projektu Pripravení na Tokio. „Spoločne s našimi partnermi chceme rozhýbať celé Slovensko. Športovanie by malo byť dôležitou súčasťou života každého z nás. Vďaka programom Pripravení na Tokio prenesieme na Slovensko aj časť skvelej olympijskej atmosféry, ktorá každého očarí,“ hovorí predsedníčka predstavenstva Slovenskej olympijskej marketingovej, a. s., Kristína Czuczová. Obľúbené nápoje Zlatý Bažant 0,0% oceňujú aj slovenskí olympionici, ktorých čaká vrchol ich snaženia na Hrách XXXII. olympiády v Tokiu. Po náročných tréningoch i súťažiach aj s pomocou tohto nápoja s nulovým obsahom alkoholu dopĺňajú spálené sacharidy a elektrolyty. Všetky nealkoholické radlery z produktového portfólia značky Zlatý Bažant 0,0% sú 100% prírodné, bez konzervantov a umelých farbív. „Čaká nás prelomová spolupráca. Naše produkty Zlatý Bažant 0,0% sú medzi športovcami veľmi obľúbené. Radlery neustále zlepšujeme, výsledkom čoho je aj nový rad Extra Svieži 100% prírodných radlerov bez pridaného cukru. Podpora športu je pre nás správny a prirodzený krok. Chceme prispieť k zvýšeniu povedomia o zdravom životnom štýle a pomôcť rozhýbať Slovensko,“ uvádza senior brand manažér značky Zlatý Bažant 0,0% Peter Nikodem. Spojenie značky Zlatý Bažant 0,0% so športom nie je ničím novým. Značka už roky podporuje mnohé športové aktivity a podujatia. Medzi nich patria napríklad Medzinárodný maratón mieru v Košiciach, najväčší štafetový beh na Slovensku Od Tatier k Dunaju i viaceré preteky v horskej cyklistike.



Uverejnené: 29.03.2021 11:01:07 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.