files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Krimi počas sviatočného víkendu

Počas sviatočného víkendu, kedy sme si spomínali na svojich blízkych, vyhasol na michalovských cestách život iba 20-ročného Humenčana. Neznámi páchatelia sa vlámali do baru v Pozdišovciach a do kultúrneho domu v Malých Raškovciach.

 

 

Smrteľná dopravná nehoda – vznesené obvinenie


Michalovský policajný vyšetrovateľ z prečinu usmrtenia (trestná sadzba 2 až 5 rokov) obvinil 70-ročného Michala z Humenného, ktorý v nedeľu okolo o 13.25 hod. riadil osobné motorové vozidlo zn. Škoda Fábia po Hviezdoslavovej ulici v Michalovciach (označená ako vedľajšia) a pri prejazde križovatkou nedal prednosť v jazde  motocyklu zn. Yamaha, prichádzajúcemu  po  Sládkovičovej ulici (označená ako hlavná cesta). Motocykel riadil 20-ročný Tomáš z Humenného.

Nehoda sa stala v nedeľu popoludní na križovatke v blízkosti nákupného centra Kaufland. Traja motorkári z Humenného sa vracali zo Zemplínskej šíravy. Dvaja motocyklisti stihli zabrzdiť, tretí narazil do auta a preletel cez kapotu. Záchranári ho oživovali priamo na mieste. Do Michaloviec priletel aj vrtuľník záchrannej zdravotnej služby Air Transport Europe z Košíc. Mladý muž utrpel ťažké mozgovo-lebečné poranenia, ktorým na mieste podľahol.

Podľa svedkov v čase nehody nefungovalo na križovatke signalizačné zariadenie. Vodič škodovky vchádzal do križovatky z vedľajšej cesty a motorkárov na hlavnej ceste si zrejme včas nevšimol.

Vodič fabie, u ktorého požitie alkoholu zistené nebolo, zranený nebol. Na vozidle i motocykli vznikla celková škoda 3.000,- €.


 

Krádeže vlámaním

 

Doposiaľ neznámy páchateľ sa 31.10.2010 okolo 05.20 hod. po poškodení dvoch dverí a rozbití sklenenej výplne dverí vlámal do baru v Pozdišovciach (okr. Michalovce). V bare následne vypáčil hrací automat a odcudzil z neho 20,-€ ku škode spoločnosti z Dunajskej Stredy. Prevádzkovateľovi baru spôsobil na zariadení škodu viac ako 2.000,-€.

 

Neznámy páchateľ sa v dobe od 15.05 hod. dňa 31.10. do 12.30 hod. dňa 01.11.2010 vlámal do kultúrneho domu v obci Malé Raškovce (okr. Michalovce) tak, že odstránil sklenenú výplň okna, vnikol do objektu a cez stenu sociálneho zariadenia preliezol do priestorov obecného úradu. Z kancelárie odcudzil počítač s monitorom a  zo skladu dve strunové kosačky. Obecnému úradu vznikla škoda 1.403,-€.  

                                                                                                          (policajná správa)

 



Uverejnené: 02.11.2010 22:25:17 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.