files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V Košickom kraji pracujú na rozvoji turizmu na niekoľko rokov dopredu

Krajská organizácia cestovného ruchu Košice Región Turizmus zorganizovala v minulom týždni spoločné pracovné workshopy vo viacerých lokalitách Košického kraja. Ich cieľom bolo získať čo najviac impulzov pre rodiace sa dlhodobé strategické dokumenty, ktoré majú definovať ďalšie smerovanie v oblasti rozvoja a propagácie destinácie.

Od stredy do piatka (7.-9.7.2021) minulého týždňa zorganizovala krajská organizácia cestovného ruchu Košice Región Turizmus (KRT) pracovné workshopy so zástupcami oblastných organizácií cestovného ruchu, podnikateľmi či prevádzkovateľmi atraktivít, občianskych združení a samospráv. Stretnutia sa konali priamo v jednotlivých regiónoch – v Michalovciach pre Dolný Zemplín a Tokaj, v Spišskej Novej Vsi pre Slovenský raj, Spiš a Gemer a v Košiciach pre aktérov zo samotnej metropoly východného Slovenska.

Išlo o otvorenú diskusnú platformu k strategickým dokumentom týkajúcim sa napredovania cestovného ruchu v kraji. Stratégia udržateľného rozvoja cestovného ruchu má zadefinovať rámce v tejto oblasti do roku 2030, Marketingová stratégia Košického kraja až do roku 2027. „Spoločný brainstorming a pripomienkovanie jednotlivých častí strategických dokumentov sú veľmi dôležitou spätnou väzbou, ktorú si s jednotlivými hráčmi v cestovnom ruchu vymieňame. Cieľ je jasný – spojiť sily pre prípravu dokumentov, ktoré budú pomáhať všetkým subjektom v destinačnom manažmente, a tým vlastne aj celému odvetviu cestovného ruchu v Košickom kraji," vysvetľuje výkonná riaditeľka KRT Lenka Vargová Jurková.



Uverejnené: 13.07.2021 11:28:20 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.