files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Štrnásťročná Vranovčanka kradla v štyroch domoch, pri úteku stratila šľapky

Len 14 ročná Vranovčanka sa opakovane dopustila trestného činu porušovanie domovej slobody a trestného činu krádeže. Koncom mája tohto roku v ranných hodinách preskočila uzamknutú bránu oplotenia rodinného domu na Ul. Ondavskej vo Vranove. Do domu vošla cez neuzamknutý zadný vchod a v predsieni z peňaženky v kabelke vzala 400,-Eur.

Rovnakým spôsobom vošla aj do druhého rodinného domu. Stalo sa to popoludní, začiatkom júna tohto roku. Na Ul. Staničnej vo Vranove vošla cez neuzamknutú bránu na pozemok rodinného domu. Cez neuzamknutú garáž vošla do domu, nakoľko si ale všimla, že v dome sú nainštalované kamery, tak z nich odpojila napájací kábel. Ten vzala so sebou a odišla z domu preč. Pri odchode došlo k stretnutiu s majiteľkou domu, ktorá na ňu začala kričať, mladá slečna utiekla preč! Len o pár dní neskôr si Vranovčanka vyhliadla ďalší dom a to na Ul. Podhrunkovskej vo Vranove. Cez neuzamknutú pivnicu vošla dnu, vzala zväzok kľúčov, ktorými skúšala otvoriť vchodové dvere, čo sa jej aj podarilo. Vošla dnu a z peňaženky uloženej v kuchynskej linke vzala 100,-Eur. Našla aj ďalších 137,-Eur v hornej skrinke kuchyne. Z domu potom odišla preč, zväzok kľúčov položila na miesto, odkiaľ ich vzala.

Naposledy ,,navštívila“ rodinný dom na Ul. Bernolákovej vo Vranove nad Topľou. Preskočila oplotenie rodinného domu a vošla do neuzamknutej garáže, z ktorej vzala škatuľku cigariet. Keď odchádzala preč, bola pristihnutá majiteľom domu, dala sa na útek. Majiteľ ju prenasledoval, v dôsledku čoho mladá slečna stratila ružové šľapky. To ju ale nezastavilo, utekala ďalej.  Polícia Vranovčanku zadržala a obmedzila na osobnej slobode. Vyšetrovateľom jej bolo vznesené obvinenie z trestného činu porušovanie domovej slobody spáchaného v súbehu s trestným činom krádeže. O krádežiach informuje polícia na svojom facebooku.



Uverejnené: 28.07.2021 16:05:07 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.