files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla zo Senice bez bodu

 

 

Hokejisti Dukly cestovali na Záhorie s jasným cieľom - bodovať naplno. Aj napriek výraznej prevahe si však zo Senice vytúžené body nevezú. So Záhorákmi totiť prehrali 1:3. Jediný gól zaznamenal Peter Čížek.

 

Zápas sa v prvej tretine niesol vo vlažnom tempe a miernu prevahu mali domáci. V 7. minúte sa aj ujali vedenia, keď v oslabení skóroval Sojčík. Dukla v druhej tretine ožila, svoje šance však nedokázala pretaviť na gól a pikala za vylúčenie dvoch hráčov, keď po osi skúsených obráncov Vlk-Škadra zakončoval Hanták a bolo 0:2. Iskierku nádeje vykresal gólom na 1:2 Peter Čížek, to však bolo zo strany Zemplínčanov všetko. V 56. minúte korunoval víťazstvo Senice Richard Lelkeš.

Juraj Minčák po zápase: "Myslím, že to bol slabší zápas. Mali sme síce v dvoch tretinách prevahu, zopár šancí, ktoré sme si vytvorili, ale sme ich nedokázali pretaviť na gól. V poslednej tretine sme hrali v jednom kuse vylúčení, a takto sa zápas vyhrať určite nedá. Aj to vnímam ako jednu z príčin našej prehry."

 

Dukla Senica - HK DUkla Michalovce 3:1 (1:0, 1:0, 1:1)

 

Góly: 6:44 Peter Sojčík, 25:35 Miroslav Hanták, 56:40 Richard Lelkeš - 45:18 Peter Čížek

 

Vylúčení: 5:8, presilovky: 1:0, oslabenia: 1:0, rozhodovali: Valachovič Marián, Sčensný Slavomír, Polakovič Lukáš, divákov: 385, strely 24 : 33.

 

HK Senica: Hiadlovský - Škadra, Šedivý, V. Vlk, Hajas, Ondrovič, Varga, - Ch. Draschkowitz, Hanták, Sojčík - R. Lelkeš, B. Varga, L. Draschkowitz - A. Rajčák, M. Goga, Ľ. Dobrý - D. Štetina, Strýček.


HK DUKLA: R. Marton - Boržik, V. Marinčin, Regenda, M. Takáč, Lad. Mucha, Petruňa, Gavura - P. Segľa, Lezo, J. Minčák - M. Mach, Dancsák, Stríž - M. Segľa,Fajčák, Čížek - Sabol - Banovský.



Uverejnené: 12.11.2010 23:09:50 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.