files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Z policajnej správy posledných dní

 

Vykradol zberné suroviny v obci Voľa

 

Neznámy páchateľ sa počas uplynulého víkendu  vlámal do administratívnej budovy v objekte zberných surovín v obci Voľa (okr. Michalovce), odkiaľ odcudzil 140 kg medených drôtov, notebook a modem na internet. Majiteľovi vznikla celková škoda 1.100,- €.

 

V Trebišove sa vlámali do materskej škôlky, baru a rodinného domu


Na Obchodnej ulici v Sečovciach (okr. Trebišov) doposiaľ neznámy páchateľ 15.11.2010 podvečer vypáčil spodnú časť okna na budove materskej školy, dostal sa do učebne a herne,  odkiaľ ukradol detský kočík, monitor, reproduktory k počítaču, rádio a DVD prehrávač (škoda 430,-€).

            

Neznámy páchateľ sa 15.11.2010 medzi 01.00 a 09.20 hod. vlámal do rodinného domu na ul. gen. Petrova v Michalovciach, v ktorého prednej časti sa nachádza bar. Z baru odcudzil tržbu vo výške 170,-€, 15 krabičiek cigariet a bonboniéru. Majiteľke domu vznikla poškodením zariadenia škoda 27,-€, michalovskej firme odcudzením vecí škoda 210,-€. Následne sa v bare vlámal do štyroch výherných hracích automatov, z ktorých odcudzil finančnú hotovosť 320,-€. Michalovskej s.r.o. spôsobil celkovú škodu 520,-€.

 

                         

Doposiaľ nezistený páchateľ sa v noci zo soboty na nedeľu po prestrihnutí oplotenia na záhrade dostal ku garáži pri rodinnom dome v obci Somotor (okr. Trebišov), do ktorej vošiel cez neuzamknuté okno.  Z garáže odcudzil motorovú kosačku, elektrickú zváračku, elektrický postrekovač, štartovací aparát, dve uhlové brúsky, dve elektrické vŕtačky a rôzne náradie. Majiteľovi vznikla škoda cca 1.200,-€.

           

V dobe od 07.11. do 13.11.2010 sa neznámy páchateľ vlámal do neobývaného rodinného domu v obci Michaľany (okr. Trebišov), z ktorého odcudzil kufrík s náradím, digitálny fotoaparát, mobilný telefón, elektrickú motorovú pílu a LCD monitor. Majiteľovi z Košíc spôsobil škodu vo výške 1.728,- €.

 

                                                        (policajná správa)

 

 

 



Uverejnené: 17.11.2010 16:40:40 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.