files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Mužov obvinili z vyhrážania

V obci Jasenov vytiahol v podnapitom stave muž nôž na svojho nevlastného syna a  ohrozoval ho ním. V ten istý deň zase 32-ročný Michalovčan sa vyhrážal manželke "odobratím krvi", pričom nôž jej držal pod krkom. Obaja boli zadržaní a umiestnení do cely policajného zaistenia.

 

Nôž vytiahol na nevlastného syna

          

Poverený  príslušník OO PZ v Sobranciach z prečinu nebezpečného vyhrážania obvinil 53-ročného Jána z obce Jasenov, ktorý v utorok okolo 04.00 hod. v podnapitom stave na dvore rodinného domu vykrikoval na svojho nevlastného syna (24) z okr. Michalovce, nech vypadne z domu, lebo ho zabije.

Syn do domu vošiel počas dňa ešte dvakrát, pričom prvýkrát sa mu obvinený vyhrážal s nožom v ruke zarezaním a druhýkrát po ňom hodil stoličku. Pri odchode syna z domu, obvinený chytil do ruky nôž a rozbehol sa za ním až k ceste. Neskôr nôž odhodil do záhrady a vrátil sa do domu. Obvinený bol zadržaný a umiestnený do cely policajného zaistenia.  

 

      

Muž priložil nôž manželke ku krku  


Z toho istého prečinu bol obvinený aj 32-ročný Róbert z Michaloviec, ktorý v utorok okolo 22.00 hod. v kuchyni bytu v Michalovciach, po predchádzajúcej slovnej hádke, zobral zo stola kuchynský nôž a podišiel k 29-ročnej manželke. Rukou jej zaklonil hlavu a nôž jej priložil ku krku, pričom povedal, že keď chce, tak jej spustí krv a urobí jej odber. Následne ju v spálni  ťahal ku oknu s tým, či chce z neho vyletieť. Potom si  sadol na posteľ ku dvojročnému synovi a povedal jej, že ho hodí o zem. Svojím konaním u nej vzbudil dôvodnú obavu o život a zdravie. Obvinený bol zadržaný a umiestnený do cely policajného zaistenia.  

 

                           (policajná správa)



Uverejnené: 18.11.2010 09:17:21 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.