files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Trebišovčania s odchovancom i michalovskou posilou, Humenčania s majstrom Slovenska

S prípravou na novú sezónu začali aj účastníci druhej najvyššej futbalovej ligy zo Zemplína Slavoj Trebišov a FK Humenné. Obaja Zemplínčania hneď v úvode prípravy vystužili svoje kádre zaujímavými posilami.

Slavoj Trebišov začal prípravu už v pondelok tretieho januára. V jeho tréningovom procese sa objavil útočník Roland Černák. Odchovanec klubu v minulosti pôsobil aj v Dunajskej Strede, či Prešove, hral v poslednom období za Humenné, no na jeseň sa nedokázal prepracovať do základnej zostavy.

V tréningovom procese kormidelníka Ondreja Desiatnika sa v týchto dňoch objavil aj Španiel Jose Cassado, ktorý na jeseň hral v Michalovciach. Obaja by sa mali predstaviť v prípravnom zápase proti Spišskej Novej Vsi, ktorý sa odohrá v sobotu.

Posilňuje sa aj po jeseni piaty tím druhej ligy FK Humenné. Nováčik súťaže svoj káder vystužil dvojnásobným majstrom Slovenska Ondrejom Jančom. Odchovanec AS Trenčín, ktorý pôsobil aj v Poprade, či Gorniku Zabrze, naposledy hrával za druholigové Komárno. V tejto sezóne nastúpil v II. lige na 13 zápasov, pričom si pripísal 2 asistencie. „Som rád, že budem môcť pôsobiť v Humennom. Poznám tu viacero chalanov s ktorými som hrával ešte v Poprade a hovorili mi že je tu výborná partia. Teším sa na novú výzvu a verím, že svojim príchodom pomôžem klubu aj sebe napredovať,“ cituje facebook FK novú posilu.



Uverejnené: 15.01.2022 10:23:34 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.