files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Presvedčivé víťazstvo MFK Zemplín nad Humenným

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce zaznamenali v príprave druhé víťazstvo, keď na svojej pôde zdolali druholigový FK Humenné rozdielom triedy 3:0. O michalovské góly sa postarali Michal Ranko, Vasileos Ntotis a Zoran Záhradník.

Najbližšie prípravné stretnutie odohrajú Michalovčania v piatok 8. júla o 20. hodine na vlastnej pôde proti prešovskému Tatranu. Duel so staronovým účastníkom druhej najvyššej súťaže bude pre žlto-modrých generálkou na úvodné kolo Fortuna ligy.

MFK Zemplín Michalovce - FK Humenné 3:0 (1:0)
Góly: 42. Ranko, 81. Ntotis, 83. Z. Záhradník

MFK ZEMPLÍN: B. Száraz - Kotula (74. M. Kolesár), Ranko (74. R. Rigo), Volanakis (61. F. Vaško), Méndez (74. J. Sova) - M. Begala, Peňa (61. Ntotis), I. Žofčák (61. Shimamura) - L. Jánošík (74. Holp), Adler Da Silva (74. Z. Záhradník), M. Marcin (15. Petrík, 74. D. Magda)

FK: Vasilco (71. Jonuz) - M. Zlacký, Luberda, F. Bednár, Borok (66. Fraňo) - J. Dzurík (66. C. Vasiľ) - Sven Jurčišin (61. Komár), Jančo (61. Vaľovčin), Streňo (61. M. Harvila), Komjatý - M. Hamuľak (61. S. Šuľak)

Tréner MFK Zemplín Norbert Hrnčár: "Máme za sebou náročný týždeň, pretože boli veľké horúčavy a veľa sme cestovali, keďže sme hrali v poľskom Sanoku aj maďarskej Budapešti. Odohrali sme však veľmi slušný zápas, z môjho pohľadu bolo v našej hre veľa zaujímavých vecí. Škoda len, že sme nevyužili kopu ďalších šancí na výraznejšie víťazstvo respektíve, že sme výsledkovo skôr neuzavreli zápas. Mrzí ma jedine to, že sa nám zranil Matúš Marcin. Verím, že nebude dlho mimo hry a čoskoro bude znovu k dispozícii."

Tréner FK Ondrej Desiatnik: "Ja by som zápas s Michalovcami rozdelil na dve časti. V prvom polčase sme až na jednu chybičku hrali veľmi dobre. V druhom sme prestriedali a kvalita sa potvrdila. My sme skúšali brankárov, ako aj mladíkov s ročníkom narodenia 2002, ktorých potrebujeme do zostavy. Samozrejme, vždy prehrávať nás nebaví a nabudúce už chceme vyhrať. Stále robíme na niektorých veciach, ktoré chlapci nemali doteraz zaužívané. Trochu sa s tým trápime, od toho je ale príprava. Pre nás to bola vynikajúca previerka, ktorá nám ukázala, na čom máme dva týždne pred ligou pracovať."

Zdroj: mfk zemplín



Uverejnené: 02.07.2022 17:31:21
files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.