files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

„Deja vu“ v Sečovciach. Do domu už druhýkrát „zaparkovalo“ auto a zhorelo. Zhorel aj doma...

Aj napriek mnohým upozorneniam polície, neustále prebiehajúcim dopravno-bezpečnostným akciám vyrážajú nielen na cesty Košického kraja, ale na všetky cesty v Slovenskej republiky, stále ďalší a ďalší vodiči, ktorí svojou hazardnou a nezodpovednou jazdou ohrozujú nielen seba a svoj život, ale predovšetkým život a zdravie ostatných, zväčša nevinných účastníkov cestnej premávky.

Rovnako tomu bolo aj včera (14.11.) krátko po 21. hodine. Polícia na tiesňovej linke 158 prijala oznámenie, že do jedného z domov v meste Sečovce (okr. Trebišov) „vletelo“ auto a začalo horieť. Na miesto boli ihneď vyslané všetky záchranné zložky. V prvom rade bolo dôležité uhasiť vzniknutý požiar, aby sa predišlo nielen škodám na majetku, ale predovšetkým stratám na životoch. Až po úplnom uhasení požiaru príslušníkmi HaZZ sa mohlo začať s dokumentovaním a zisťovaním toho, čo sa na mieste v skutočnosti stalo a prečo takmer došlo k nezmyselnej tragédii. Podľa informácií získaných na mieste a počas následného dokumentovania udalosti, 46-ročný cudzí štátny príslušník viedol vozidlo zn. VW Jetta, a pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky a s autom „vletel“ priamo do rodinného domu. Majitelia domu majú „hlavu v smútku“, lebo poškodený dom bol len nedávno zrekonštruovaný po predchádzajúcej dopravnej nehode. V marci polícia informovala o dopravnej nehode, pri ktorej auto narazilo do domu v Sečovciach, prerazilo stenu a v dome zhorelo. Vodiča sa už zachrániť nepodarilo. Išlo o rovnaký dom...

Vo vozidle sa okrem vodiča nachádzali ešte dvaja spolujazdci, 57- a 24-ročný muž, obaja taktiež cudzej štátnej príslušnosti. Aj napriek prítomnosti záchranárov na mieste, posádka vozidla ošetrenie odmietla. 46-ročný vodič bol podrobený dychovej skúške, tá však prítomnosť alkoholu v jeho dychu nepotvrdila. Výška spôsobenej škody doposiaľ vyčíslená nebola, keďže však poškodený dom bol len nedávno zrekonštruovaný po predchádzajúcej dopravnej nehode v marci tohto roku, ktorá taktiež skončila horiacim autom v dome, nemalá suma to určite nebude. „Vzhľadom na to, že prítomnosť alkoholu u vodiča nebola zistená a muži odmietli ošetrenie, a teda sa na nich hľadí, akoby zranenia neutrpeli, túto udalosť v cestnej premávke trebišovskí dopravní policajti ukončili ako škodovú udalosť. Napriek tomu však opäť apelujeme na všetkých účastníkov cestnej premávky, aby jazdili opatrne, ohľaduplne, s „čistou“ mysľou. „Rýchlo a zbesilo“ sa nevypláca, zbytočné straty na majetku a životoch sú následkom zbytočnej frajeriny a hazardu na cestách,“ píše polícia v tlačovej správe.



Uverejnené: 15.11.2022 11:16:04 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.