files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla po 35 dňoch nastúpi na majstrák

 

Utorok 4. január môže byť pre mnohých fanúšikov hokeja v Michalovciach sviatkom. Dôvod je jednoduchý, Dukla nastúpi po viac ako mesiaci (35 dní) na majstrovský zápas, keď privíta atraktívneho súpera Sp. Novú Ves. Aj napriek tomu, že boli Vianoce, hráči Dukly sa pripravovali a poctivo trénovali. Vedenie Dukly získalo ako náhradu za svojich maródov štyri posili.

 

V hre ešte jedna posila

 

 

Vedeniu Dukly sa podaril v neľahkej situácii husársky kúsok, keď do svojich radov získali skúseného Juraja Faitha, ktorý naposledy pôsobil v extraligovom Martine. Ako sa sám vyjadril, rád by pomohol Dukle aj svojmu otcovi, ktorý je zároveň trénerom Zemplínčanov. Tento center by mohol byť základným kameňom úspechu Dukly v bojoch o play-off. Okrem tohto harcovníka Dukla získala útočníkov Milana Cútta, Františka Kokyho a obráncu Tomáša Valečka. V hre je ešte príchod mladého útočníka, ktorého športový riaditeľ Dukly, Richard Mašlanka zatiaľ nechcel menovať. "Zajtra by sme mali dotiahnúť príchod ďalšieho útočníka, ktorý by mal posilniť rady Dukly. Nechcem však predbiehať udalosti. " Aj pomocou týchto hráčov Dukla nepovedala posledné slovo. Ak si vezmeme, že Zemplínčania sa posilnili o štyroch skúsených hráčov, ich postup do play-off by nemal byť problémom. Situáciu však bude sťažovať absencia hráčov v dohrávaných stretnutiach, keďže tieto stretnutia sú stále brané ako zápasy z mesiaca december 2010.  Neľahké to bude mať tréner Faith, ktorý tak bude mať vo viacerých zápasoch pozmenenú zostavu. 

 

Menoslov hráčov Dukly, ktorí by mohli reálne zasiahnúť do hry:

Brankári: Marton, Borko, Lorinc.

Obráncovia: Regenda, Takáč, Valečko, Marinčin, Mucha, Kozák, Gavura, Škrak, Ševčík.

Útočníci: P. Segľa, Cútt, Čížek, Mach, Kovaľ, Faith, Koky, Ferenc, Stríž, Hasani, Štefan (laboruje so zlomeninou malíčka), M. Segľa (laboruje so zlomenou rukou).

 

(jk)



Uverejnené: 03.01.2011 22:16:40 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.