files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Mladá Michalovčanka pri cúvaní zrazila 75-ročnú dôchodkyňu

V Košickom kraji sa v posledných dňoch udiali až tri nehody, ktoré zapríčinila nepozornosť vodiča. Vo všetkých troch prípadoch došlo k zrazeniu chodca a ten sa nevyhol ošetreniu u lekára.

Po riadne vyznačenom priechode pre chodcov v košickej mestskej časti Juh kráčala v piatok krátko pred 16.30 hodinou 67-ročná chodkyňa. Pravým spätným zrkadlom vozidla zn. Kia Ceed ju však zachytil 33-ročný vodič vozidla. Chodkyňa spadla na cestu. Chodkyňa podľa predbežnej lekárskej správy utrpela zranenia s dobou liečenia 3 až 6 mesiacov. Vodič alkohol pred jazdou nepil, no o „vodičák“ prišiel a ďalšiu jazdu mu policajti zakázali. K stretu vozidla zn. Audi A4 a maloletého chodca, došlo v piatok okolo 20.30 hodiny v Spišskej Novej Vsi. Chodec vstúpil na vozovku, keď sa k priechodu začalo blížiť auto. Po tom, ako si chodca všimol vodič vozidla, začal brzdiť, avšak rýchlosť auta však pravdepodobne nebola v súlade so schopnosťami šoféra, stavom a povahou vozovky a aktuálnymi poveternostnými podmienkami, a ľavou stranou auto do chlapca narazilo. Našťastie, chlapec utrpel iba ľahké zranenia s párdňovým liečením. U vodiča policajti požitie alkoholu nezistili.

Počas toho, ako v sobotu krátko po pravom poludní, s vozidlom zn. Renault Arkana pred jedným z obytných domov v Michalovciach cúvala jeho 22-ročná vodička, prechádzala cez cestu 75-ročná chodkyňa. Vozidlo do nej narazilo zadnou časťou a chodkyňa po náraze spadla na zem. Podľa lekárskej správy seniorka utrpela zranenia, z ktorých sa bude predbežne liečiť do 42 dní. Ani jedna zo žien alkohol nepila.

.



Uverejnené: 05.12.2022 13:37:48 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.