files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Naháňačka ako z filmu sa skončila až pred Michalovcami

 

Množstvo policajtov bolo v utorok podvečer v pohotovosti, keď prenasledovali vodiča, ktorý sa snažil uniknúť policajným hliadkam. Jeho jazdu policajti prerušili až pred Michalovcami, kde na frekventovanej ceste muž do dvoch policajných áut narazil.

 

Od Sobraniec až do Michaloviec

Celá naháňačka sa podľa poposiaľ zistených informácií začala ešte v obci Záhor v okrese Sobrance, kde vodiča osobného auta Volkswagen Passat začala prenasledovať polícia potom, čo nereagoval na výzvy policajtov a dal sa na útek.

Zastavila ho až blokáda policajných áut tesne pred Michalovcami v blízkosti čerpacej stanice. Muž pritom narazil do služobných policajných áut Kia Ceed a Škoda Fabia. Hneď po náraze bol vodič spacifikovaný a boli mu nasadené putá.

 

Pred nárazom brzdil


Škoda na policajných autách pravdepodobne nebude vysoká, nakoľko sa vodič pred nárazom už snažil auto zabrzdiť. Či bol vodič pod vplyvom alkoholu zatiaľ nie je jasné, pretože sa odmietol na mieste podrobiť dychovej skúške.

 

Unikajúcim bol Sobrančan


Počas zásahu sa pravdepodobne nikto z policajtov nezranil, no vodič (z okresu Sobrance), ktorý sedel vo Volkswagene s českým evidenčným číslom sám bude čeliť obvineniu z útoku na verejného činiteľa.

 

Následky jasné a príčina ešte nejasná?

 

Následkom celej naháňačky bolo okrem havarovaných policajných áut aj to, že frekventovaná cesta I/50 v smere k slovensko-ukrajinským hraniciam bola kvôli nehode a jej dokumentovaniu pre kamióny a nákladné autá vyše dve hodiny neprejazdná. Polícia preto púšťala v oboch smeroch len osobné autá.

Prečo vodič vlastene utekal je zatiaľ záhadou a je to predmetom policajného vyšetrovania. Zatiaľ nie je jasné, či v aute prevážal nelegálny pašovaný tovar, alebo je podozrivý z inej trestnej činnosti.

 

(VK)



Uverejnené: 11.01.2011 22:51:31 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.