files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Vznešené a štýlové doplnky pre ženy

Každá žena chce vyzerať krásne a štýlovo a čo ak sú doplnky navrhnuté tak, aby vytvorili ženský a ušľachtilý obraz?

Vieme, ako zdôrazniť individualitu každej krásky. Jedinečnosť pridáva viacero vecí. Najlepšími priateľmi dievčat sú šperky, pretože tie ich dopĺňajú kedykoľvek – dokážu dodať eleganciu aj každodennému oblečeniu, dotvoria biznis oblek aj večerné šaty.

Zlatnícka dielňa Fortuna Aurum ponúka najväčší výber šperkov s drahokamami a polodrahokamami: zlaté prstene a retiazky, náušnice a náramky. Tu nájdete doplnok na každú príležitosť! A ak chcete svojej milovanej žene urobiť nezabudnuteľný návrh ruky a srdca alebo pripraviť pekný darček, vyberte si moderné zlaté prstene – takýto darček si určite zapamätá a nikdy nevyjde z módy! Zlatý prsteň je spomedzi šperkov u žien veľmi obľúbený. Vďaka nemu sa kedykoľvek budete cítiť ako kráľovná! Vybrať si môžete krehké tenké modely s drobným diamantom alebo kubickými zirkónmi, ktoré upútajú svojou žiarivosťou, originálne obrúčky z ružového či bieleho zlata s topásmi, zafírmi, rubínmi a mnohými ďalšími. V prípade špeciálnych prianí ohľadom kameňov, tvaru prsteňa alebo aplikácie gravírovania je možná individuálna objednávka. V každom prípade sú zlaté prstene plné sofistikovanosti a ušľachtilej aristokracie, ktorá vám umožní cítiť sa na vrchole.

Ďalším doplnkom na doplnenie imidžu je pohodlná a štýlová kabelka a katalóg Bellakabelky.sk dokazuje, že aj športový či ležérny štýl môže byť atraktívny a ženský. Medzi mnohými modelmi pútajú pozornosť dámske batohy na ulici aj na prehliadkovom móle. Tento doplnok sa ľahko kombinuje s elegantným outfitom – je jednoducho ako stvorený na športový štýl. Takýto batoh je vhodný na uloženie diára, tabletu, pracovných dokumentov a iných užitočných vecí, pričom máte voľné ruky, taška vám nespadne z ramena a chrbát zostane rovný. Ide teda o úplnú náhradu kabeliek a poskytuje rýchly prístup ku všetkým drobnostiam vďaka samostatným vreckám na telefón, kľúče atď. Rôzne farby, textúry, tvary a materiály vám umožnia pridať zvýraznenie každému obrázku! Okrem štýlového outfitu je dámsky ruksak starosťou o zdravie chrbta. Nemusíte sa zohýbať a pokojne unesiete aj väčšiu váhu, pretože je rovnomerne rozložená. Buďte neprekonateľná po celý rok – doplňte svoj šatník zaujímavými doplnkami, aby ste upútali a vyzerali vždy novodobo!

.



Uverejnené: 17.10.2023 08:49:47 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.