files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dokonalá spálňa: splňte si svoje sny

Miestom sily každého domu je spálňa, pretože práve tu človek obnovuje energiu čo najefektívnejšie - vo sne. Preto musí byť miesto na spanie usporiadané podľa všetkých pravidiel pohodlia a praktickosti.

V prvom rade by ste sa mali postarať o hlavné detaily, ktoré zaisťujú pohodlie v posteli: kvalitnú posteľnú bielizeň a matrac. Tiahome.sk vás pozýva, aby ste sa cítili pohodlne na dotyk. Do pozornosti - posteľná bielizeň z luxusných materiálov, vankúše (na spanie, cestovné, dekoračné, pre tehotné), prikrývky, štýlové prehozy a prikrývky a rôzne doplnky určené na zdravý a pokojný spánok. Bavlnené obliečky vyrobené z vylepšenej hustej látky sa vo vás budú cítiť kráľovsky. Textil je extrémne odolný voči praniu, jemný na dotyk a trvácny. Tiež vytvorí pohodlie v každom ročnom období, pretože prírodná bavlna v lete dobre dýcha a v zime udržuje teplo, rovnako ako absorbuje prebytočnú vlhkosť.

Vyberte si požadovanú veľkosť, farbu a vzor obliečky, ktorý poteší nielen oko, ale zapadne aj do štýlu miestnosti. Bavlna si zachováva čistotu vzorov a sýtosť farieb aj po opakovanom praní. Látka je odolná voči rozťahovaniu, roztrhnutiu a vyblednutiu a je praktická na použitie, ľahko sa perie. Takáto posteľná bielizeň vydrží viac ako jeden rok bez straty atraktívneho vzhľadu a vlastností materiálu! Nemenej dôležité je, na čo si obliečku položiť. K tomu pomôžu matrace novej generácie z obchodu Benab.sk. Ide o ortopedické výrobky z moderných materiálov, ktoré robia s vaším telom doslova zázraky, zlepšujú náladu a pohodu! Pružinové a bezpružinové matrace Benab sú vyrobené z inovatívnej studenej peny, kokosového a bambusového vlákna, latexu a ďalších materiálov, ktoré zabezpečia oporu chrbta a plné uvoľnenie svalov a zdravý krvný obeh.

Kvalitné matrace Benab.sk s pamäťovým efektom udržia správnu polohu chrbtice, nech spíte v akejkoľvek polohe. Existujú modely pre celú rodinu: detské, jedno- a dvojizbové, rôznej tvrdosti. Každý matrac spĺňa vysoké štandardy kvality, slúži viac ako 10 rokov a hypoalergénne a ekologické materiály umožňujú ich použitie aj pre novorodencov. A hygienická podložka na matrac uľahčí pravidelnú starostlivosť o výrobok. Postarajte sa o seba a svojich blízkych. Vyberte si kvalitné plachty a matrace, ktoré prinesú nielen príjemné pocity a pohodlie, ale aj zdravotné benefity, aby bolo každé ráno po dobrom oddychu veselé a radostné!

.



Uverejnené: 18.10.2023 13:59:05 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.