files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V napínavej dráme tesná prehra Trebišova

Hokejisti HK Steel Team Trebišov prehrali v zápase dvanásteho kola TIPOS SHL na svojom ľade s AquaCity Pikes 1:2 po samostatných nájazdov a mladí Popradčania im tak vrátili prehru z prvého kola. Jediný gól „oceliarov“ strelil v zápase, v ktorom dominovali obaja brankári, Tim Danielčák. Trebišovčania sa doma predstavia aj v piatok, kedy od 18.00 hod. vo východoslovenskom derby privítajú Prešov.

V prvej tretine sa hral opatrný hokej z oboch strán. Dominovali obrany, za ktorými stáli pozorní brankári. Veľa ale roboty nemali, keďže defenzívy oboch súperov nepúštali tých druhých do šancí. Trebišovčania to viackrát skúšali individuálne a v štrnástej minúte im to aj vyšlo, keď sa presadil Tim Danielčák. V samom závere prvej časti ešte domáci prežili vylúčenie Vargu. To isté sa im podarilo aj v úvode druhej časti, keď bol vylúčený Valečko. Rovnako ale pri dvoch presilovkách pochodili aj oni a preto aj po dvoch tretinách bol stav 1:0. V tretej tretine pohrdli Trebišovčania rozhodujúcim gólom v dvoch presilovkách, za čo pykali v samom závere. V power-play totiž vyrovnal na 1:1 René Svitana, ktorý tak poslal duel do predĺženia. V ňom sa dvakrát rútil na Glosára Tomáš Klíma, brankár HK Steel Team ale odolal a o víťazovi tak museli rozhodnúť samostatné nájazdy. Prvých deväť strelcov neuspelo. V piatom nájazde hostí bol úspešný Przygodzki, ktorý tak rozhodol o tom, že extra bod putoval pod Tatry.    

HK Steel Team Trebišov - AquaCity Pikes 1:2 (1:0, 0:0, 0:1 - 0:0)
Góly: 14. Danielčák (Barna, Groch) - 59. Svitana (Zekucia, Klíma), roz. sam, nájazd Przygodzki.
Vylúčení: 4:6. Presilovky a oslabenia: 0:0. Rozhodovali: J. Konc ml., Kalina - Staššák, Hanko. Divákov: 550. 
HK STEEL TEAM: Glosár - Valečko, Škrek, Jasečko, Jacko, Groch, Štec, Kokšarov - Ragan, Šimčák, A. Varga - Hamráček, Vrábeľ, Stripai - Danielčák, Barna, S. Nagy - I. Novák, Farkaš, Romanov - Komloš.
AQUACITY PIKES: Valluš - Nahalka, Brincko, Mešár, Zekucia, Lalík, Česánek, Socha - Przygodzski, Svitana, Kraut - Chlepčok, Matej Paločko, Kylnár - Sokoli, Klima, Stanček - Dlugoš, Pohl, Krasnozhon.  

.



Uverejnené: 26.10.2023 08:25:48
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.