files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Oslabená Dukla prehrala, vynikajúci Borko zabránil vyššej prehre

 

Hokejistom HK Dukla sa nedarilo ani v druhom zápase proti víťazovi základnej časti Piešťanom, keď opäť prehrali rovnakým výsledkom 1:4. Tréner Faith musel spraviť v tomto zápase jednu nevyhnutnú zmenu, pretože sa mu v prvom zápase zranil brankár Marton, a tak do brány išiel dorastenec Borko. Ten však nesklamal a niekoľkokrát svojich spoluhráčov podržal. Zranený je aj obránca Koma. Ďalší obránca Ladislav Mucha odohral zápas v teplotách. Teraz sa séria presúva do Michaloviec, keď sa v stredu 2. februára o 17. 00 odohrá jej tretí zápas.

 

V bránke Dukly nastala po včerajšku zmena, keď zraneného Martona nahradil iba sedemnásťročný Pavol Borko. Ten sa v zápase vôbec nestratil a predviedol niekoľko výborných zákrokov. Začiatok duelu zvládla Dukla oveľa lepšie ako včera, keď inkasovala hneď na začiatku. Po úvodnom oťukávaní si domáci vypracovali dve dobré šance, ale mladík Borko sa nedal prekvapiť. Dukla mala v 10. minúte výhodu presilovej hry, ale jej hráči ju nedokázali využiť. Trest prišiel okamžite po jej skončení, keď sa presadil Peško a víťaz základnej časti sa mohol tešiť prvýkrát. Do konca prvej časti sa už ani jeden tím nepresadil a tak do kabín išli spokojnejší domáci. V druhej tretine sa obraz hry nezmenil. Domáci opäť častejšie ohrozovali Borka v bránke Dukly a ich odmena v podaní druhého gólu prišiel v 29. minúte, keď sa presadil Pupák. Michalovčania sa snažili zdramatizovať zápas, čo sa podarilo tesne pred koncom druhej tretiny P.Segľovi. Kto dúfal, že Dukla v tretej tretine vyrovná, toho zmrazilo hneď v úvode tretej tretiny. Po tom, čo si Peško položil na ľad Faitha, ostali všetci jeho spoluhráči stáť a Zajac tenisovým lobom prekvapil Borka. Keď následne Novák po chybe michalovských bekov vymietol šibenicu Borkovej brány, bolo rozhodnuté a zápas sa len dohrával. Tesne pred koncom si dobrú šancu ešte vypracoval Drotár, ale to bolo zo strany Dukly všetko. Jej najlepším hráčom bol v tomto zápase určite brankár Borko. Zápas nezvládol hlavne P.Segľa, ktorý sa dal dvakrát za sebou nezmyselne vylúčiť. Dukla tak dochádza z Piešťan s dvoma prehrami a doma to bude mať veľmi ťažké, aby sa vrátila do série.

 

ŠHK 37 Piešťany - HK Dukla Michalovce   4:1  (1:0, 1:1, 2:0)

 

Góly : 13. Peško (Zajac, Rybárik), 29. Pupák (Baran), 42. Zajac (Peško), 46. Novák - 36. P.Segľa (Faith)

 

Vylúčenia : 3:8, Presilovky : 0:0, Oslabenia : 0:0, Rozhodovali : Hauko - Otrubčák, Nosek, Divákov : 1023

 

ŠHK 37 : Tomek - Kolník, Kalafút, Bučka, Zajac, Poláček, Grman, Vrána, Macháč - Baran, Prokop, Pupák - Rybárik, Peško, Haring - Gálik, Učeň, Novák - Chylo, Kubrický, Rosa

 

Dukla : Borko - Valečko, Hopkovič, Takáč, Koma, Marinčin, Mucha, Štefan, Tirpák - P.Segľa, Faith, Drotár - M.Segľa, Kmeč, Mach - Lelkeš, Chrenko, Koky - Stríž, Cútt, Kovaľ. 



Uverejnené: 30.01.2011 20:50:50 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.