files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Prehra MFK Zemplín po penalte z prvého polčasu

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce nezaknihovali víťazstvo ani na dvadsiaty pokus. V zápase dvadsiateho kola Niké ligy doma prehrali s MFK Ružomberok najtesnejším rozdielom 0:1 a stále im v tabuľke patrí predposledné jedenáste miesto. O tom, že si Ružomberok odnesie domov všetky tri body rozhodol na konci prvého polčasu z pokutového kopu Martin Boďa. Michalovčania do konca základnej časti odohrajú ešte dva zápasy. Budúcu sobotu sa predstavia v Žiline a základnú časť uzavrú v sobotu druhého marca súbojom so Zlatými Moravcami.

Michalovčania síce začali s optickým tlakom, ako prví však mohli udrieť hostia. Už v druhej minúte sa do šestnástky predral Lavrinčík, ktorého strelu Frelih bravúrne vyrazil. Šance Zemplínčanov prišli po dvadsiatej minúte. Najskôr po centri Arevala mieril hlavičkou Marcin iba do náručia Fruhwalda a potom Arevalo po výbornej prihrávke Šimamuru pálil z hranice šestnástky tesne nad brvno. V štyridsiatej minúte Zsigmund natiahol Freliha. Keď sa už zdalo, že prvý polčas skonči bez gólov, fauloval v pokutovom území Veremiejev Hladíka a hlavný rozhodca Bálint Kišš ukázal na biely bod. Z neho presne pálil Boďa – 0:1. Druhý polčas priniesol oveľa viac ofenzívnejších akcií. Michalovský tréner Peter Struhár poslal namiesto Veremiejeva na ihrisko Bahiho, ktorý oživil ofenzívne snahy jeho tímu po ľavej strane ihriska. Michalovčania mohli hneď v úvode potrestať kiks neistého brankára Fruhwalda, boli to ale hostia, ktorí v druhom dejstve ohrozovali bránu súpera viac. V 48.minúte opäť vychytal Lavrinčíka Frelih. Michalovský brankár si poradil aj o šesť minút so strelou Boďu. Na druhej strane sa do dobrej pozície dostal Jánošík, ktorého strela minula tri žrde. Krátko po hodine hry nepresne pálil Zsigmund, pri strele striedajúceho Chobota sa opäť vyznamenal Frelih. V 77.minúte mohlo byť vyrovnané. Niarchos však center z pravej strany hlavou usmernil len do rukavíc Fruhwalda. No a keď sa neujali ani strely Ramosa, či Marcina, ktorý pálil len do bočnej siete, Ružomberok si z Michaloviec odniesol cenné tri body.

MFK Zemplín Michalovce - MFK Ružomberok 0:1 (0:1)
Gól: 45+. Boďa (11 m)
Žlté karty: 18. S. Danko, 45+. Veremieiev, 54. Bahi, 68. Arevalo, 90+. Adekunle - 17. Chrien, 42. A. Mojžiš, 78. Lavrinčík
Rozhodovali: Kišš - Roszbeck, Halíček; 849 divákov
MFK ZEMPLÍN: Frelih - L. Šimko, Dzotsenidze, Volanakis, Veremieiev (46. Bahi) - Karasiuk (70. I. Žofčák), Shimamura, S. Danko (62. Ramos) - L. Jánošík (62. Niarchos), Arevalo (75. Adekunle), M. Marcin
MFK: Frühwald – Gabriel, Malý, A. Mojžiš – Luterán, Lavrinčík, M. Zsigmund, Selecký – Hladík (73. Gerec), Boďa (64. Chobot), Chrien (82. Múdry) 

 

.



Uverejnené: 17.02.2024 22:43:46 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.