files/7us07x2v5y4jjmre.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Kľúčový deň pre MFK Zemplín?

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce síce začali prípravu na svoju desiatu sezónu medzi slovenskou elitou v pondelok, informácii o ich príprave, cieľoch v sezóne, či kádri je ale iba torzo. Stále nepoznáme kto bude hlavným trénerom (Michalovčania trénujú momentálne pod vedením športového riaditeľa Vladimíra Rusnáka a kondičného trénera Gabriela Csorga), no a hovorí sa aj o zmenách v štruktúre klubu.

Všetko by sa malo rozlúsknuť v najbližších dňoch. Ako sa už dlhšie povráva, jeden z troch akcionárov klubu ohlásil prerušenie spolupráce (podľa našich informácii je to St. Nicolaus, ktorý má byť už iba reklamným partnerom). Podľa našich informácii je na štvrtok naplánované predstavenstvo klubu aj za účasti mesta, či potencionálnych nových partnerov.

Pripomíname, že Michalovčania vstúpia v posledný júlový víkend už do svojej jubilejnej desiatej sezóny v Niké lige. Po postupe sa od sezóny 2015/16 stali jej výrazným obohatením, no postupne ich miesto v tabuľke klesalo. V posledných troch zo štyroch sezónach sa zachránili až posledným zápasom sezóny. Postupne obsadili jedenáste miesto, dvakrát ôsme, piate, šieste, desiate, deviate, opäť desiate a naposledy jedenáste, ktoré znamenalo baráž s druhým tímom druhej ligy FC Petržalka. V nej sa Michalovčania zachránili po výsledkoch 1:2 a 2:0. Okrem nich by mali v novej sezóne Niké ligy štartovať aj obhajca prvenstva ŠK Slovan Bratislava, FC 1904 DAC Dunajská Streda, FC Spartak Trnava, MŠK Žilina, FK Železiarne Podbrezová, MFK Ružomberok, AS Trenčín, MFK Dukla Banská Bystrica, MFK Skalica a FC Košice. Nováčikom súťaže bude FC Komárno. Štart nového ročníka je naplánovaný na posledný júlový víkend. Michalovčania by sa v prvom kole mali podľa našich prepočtov predstaviť v Skalici, v druhom kole by mali hostiť trnavský Spartak. 

Peter Brendza

.



Uverejnené: 20.06.2024 08:51:58 files/pb7nomk7h6nezsky.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/to6v4ahukd8jatik.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/dxzeitwsmma2y7cx.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.