files/7us07x2v5y4jjmre.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Novou športovou riaditeľkou MŠK Iuventa Michalovce Milica Palovčáková

Novou športovou riaditeľkou MŠK Iuventa Michalovce sa od júla stáva Milica Palovčáková. Tá v minulosti pôsobila v  klube ako vedúca družstva žien, či organizačná pracovníčka. Palovčáková v klube nahradí Helenu Aspridu, ktorá po dvoch rokoch na vlastnú žiadosť končí v tejto funkcii. O novej športovej riaditeľke referuje web štrnásťnásobného slovenského majstra a aktuálneho finalistu EHF Európskeho pohára.

Helena Aspridu na Zemplíne skončila po tom, čo sa je muž Boris Aspridis, ktorý v klube vykonával funkciu asistenta trénera v tíme žien, ako aj kondičného trénera, upísal účastníkovi českej mužskej extraligy z Karvinej. „Vedeli sme, že táto situácia musí raz nastať. Trochu nás to ale teraz zaskočilo. Nerátali sme s tým, že tieto zmeny budeme robiť teraz. Podarilo sa nám ich nahradiť a teraz je to už o tom, aby si to celé sadlo. Či už s Helenou, alebo Borisom sme boli maximálne spokojní. K ich práci sme nemali žiadne výhrady, odviedli u nás kusisko poctivej roboty. Chcel by som im touto cestou poďakovať za účinkovanie v našom klube, ako aj popriať im veľa úspechov v ďalších pôsobiskách,“ zdôraznil pre stránku klubu prezident klubu Patrik Sabov. Pri žene ako športovej riaditeľke budú v klube pokračovať aj naďalej. Tentoraz si vybrali bývalú mládežnícku hráčku, neskôr trénerku, organizačnú pracovníčku, či vedúcu družstva Milicu Palovčákovú. „Milica bola v minulosti súčasťou klubu. Aj teraz bola v blízkosti klubu a keď sme potrebovali pomoc, rada pomohla. Našou myšlienkou bolo, aby sme post športového riaditeľa obsadili človekom, ktorý klub pozná a nemusel by sa zoznamovať s prostredím. Milica Palovčáková túto podmienku spĺňa. Som rád, že našu ponuku prijala a bude nám k dispozícii,“ pokračuje prezident MŠK Iuventa.

Bývalú brankárku klubu, neskôr trénerku a vedúcu družstva ponuka potešila, no je pre ňu zároveň aj zaväzujúca. „Na stretnutí mi pán prezident ozrejmil situáciu, predostrel ponuku pozície a predstavil víziu. Prostredie klubu a súťaží, v ktorých participuje, je mi známe. Niekoľko sezón som bola súčasťou tohto ,,organizmu,, a bolo to veľmi obohacujúce. Je to veľká a vzácna príležitosť. Cením si ju a preto som sa rozhodla zhostiť tejto úlohy. Predstavuje mnoho výziev, ale aj príležitostí spraviť niečo dobré a prospešné, niečo z čoho by benefitoval nielen klub, ale v istých ohľadoch aj miestna komunita, od ktorej sa klubu dostáva veľkej podpory,“ povedala nová športová riaditeľka, ktorá by sa funkcie mala ujať v polovici júla. V týchto dňoch je totiž s reprezentáciou predkadetiek vo Švédsku.

.



Uverejnené: 04.07.2024 18:16:04 files/5sk0hsp4etuve4rk.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/to6v4ahukd8jatik.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/to6v4ahukd8jatik.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.