files/7us07x2v5y4jjmre.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Humenné s útočníkmi Raganom a Thomkom

Súčasťou kádra HC 19 Humenné v sezóne 2024/25 budú aj útočníci Jakub Ragan a Ivan Thomka. Obaja boli súčasťou humenského kádra aj vo vlaňajšej extraligovej sezóne a budú zaň hrávať aj v nasledujúcej sezóne, v ktorej HC 19 účinkuje Tipos Slovenskej hokejovej lige. Oboch predstavil klub prostredníctvom svojich sociálnych sieti.

Dvadsaťdvaročný odchovanec humenského hokeja Jakub Ragan v minulej sezóne v drese HC 19 odohral 25 duelov, v ktorých strelil jeden gól. Za Humenné hral aj v sezóne 2022/23, teda v postupovej sezóne. V minulosti pôsobil aj v Michalovciach a patril do mládežníckych reprezentácii. V sezóne 2021/22 hrával vo fínskom TPS Turku, kde bol spoluhráčom Juraja Slafkovského. O dva roky mladší Ivan Thomka je odchovancom martinského hokeja. V minulosti pôsobil tiež v Michalovciach a Prešove. Vlani za HC 19 odohral 37 duelov, v ktorých strelil tri góly a pridal aj tri asistencie.

V Humennom ostávajú v nasledujúcej sezóne aj brankár Patrik Kozel, obrancovia Ján Ťavoda, Matej Jacko a útočník Dominik Borov. Posilou je brankár Roman Durný, skúsený už 41-ročný obranca Aleksandar Jerofejevs a útočník Lukáš Toma. Obaja hrali vlani v Prešove, teda v tíme, ktorý viedol dnes už tréner Humenného Tibor Tartaľ. Zemplínčania sa na zmluve dohodli aj s obrancami Alexandrom Zekuciom, Jakubom Pišojom a Samuelom Šimonom. Do tímu sa po roku vracia aj útočník Igor Safaralejev, ktorý bol v postupovej sezóne najproduktívnejším hráčom tímu.

.



Uverejnené: 15.07.2024 18:52:44 files/5sk0hsp4etuve4rk.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/xz355oh30psq74gu.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/xz355oh30psq74gu.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.