files/7us07x2v5y4jjmre.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Šestnásťročný klenot s prvou zmluvou

V nedávno skončenej sezóne bol s 22 gólmi najlepším strelcom súťaže U17. Hneď vo svojom debute za mužov v prípravnom zápase v Humennom skóroval (1:3), ďalší gól pridal aj v ďalšom prípravnom dueli na pôde maďarskej Nyíregyházy. Reč je stále iba o šestnásťročnom útočníkovi MFK Zemplín Michalovce Adamovi Žulevičovi, ktorý sa v týchto dňoch dočkal svojej prvej zmluvy.

 

Rodák z Medzilaboriec (narodený 14. septembra 2007) v uplynulých dňoch uzavrel s Michalovčanmi trojročný kontrakt. O podpise novej zmluvy referuje web Zemplínčanov. „Podpis zmluvy považujem za veľký úspech a som veľmi rád, že som takúto možnosť dostal. Medzi dorasteneckým a mužským futbalom je obrovský rozdiel. Hlavne v práci s loptou, v rýchlosti na jeden-dva dotyky a aj čo sa týka kondície je to na oveľa vyššej úrovni. Pomaly si však na to zvykám. Pevne dúfam, že dostanem príležitosť aj v Niké lige. Musím však naďalej tvrdo makať a verím, že raz sa jej dočkám,“ uviedol pre stránku klubu Adam Žulevič.

Športový riaditeľ žlto-modrých Vladimír Rusnák pres stránku klubu na adresu 198 centimetrov vysokého nadaného zakončovateľa povedal: „Adama sme sledovali už dlhšiu dobu. Je to dobre stavaný hrotový útočník s čuchom na góly. Patrí medzi najväčšie talenty v našej akadémii, čo potvrdil aj v minulej sezóne, keď sa stal najlepším strelcom prvej ligy v kategórii U17. Aj povahovo je to veľmi dobrý chlapec. Preto sme sa mu rozhodli dať príležitosť v A-mužstve a podpísali s ním profesionálny kontrakt. Verím, že sa mu budú vyhýbať zranenia, využije svoj potenciál a bude naďalej napredovať.“

Foto: Róbert Andrejov

.



Uverejnené: 18.07.2024 18:00:36 files/nrq4o7gybdvzjfpi.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/to6v4ahukd8jatik.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/dxzeitwsmma2y7cx.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.