files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Mládež Iuventy úspešná + FOTO a VIDEO

Mladšie dorastenky

Mladším dorastenkách ušiel úvod, v 5. minúte prehrávali 2:5, ale v priebehu nasledujúcich piatich minút už na časomiere svietil výsledok 9:5. Iuventa v ďalšom priebehu ešte raz dovolila súperovi priblížiť sa na  rozdiel dvoch gólov, ale inak kontrolovala priebeh, aj výsledok zápasu. Tesne pred koncom dievčatá dosiahli vytúženú štyridsaťgólovú hranicu. 

 

Zápas pre našu webovú stránku zhodnotil asistent trénera Matúš Hičo takto : "Týždeň sme trénovali v oklieštenom zložení, pretože viaceré naše hráčky boli na lyžiarskom kurze.  To sa prejavilo na začiatku stretnutia, ale potom dievčatám vyšlo niekoľko pekných kombinačných akcií, dostali súpera pod tlak a seba do hernej pohody.  Tento vydarený úsek hry rozhodol v podstate o výsledku, lebo hoci sme boli počas celého zápasu lepší ako súper,  naše brankárky nemali svoj deň a rozdiel v hre družstiev sa neprejavoval primerane na skóre zápasu.  Pochváliť môžem najmä reprezentačné spojky Bašu Fulekovú a Janku Špakovú, ktoré nastrieľali polovicu našich gólov."

Iuventa Michalovce - Bánovský HK Gabor Bánovce n/B 40:33 (21:15)

Vylúčené: 8 - 2, 7m: 2/2 -  3/2,  100 divákov, rozhodovali Čiljak - Klus

Iuventa: Kolesárová, Hirjaková  - Ondová 4,  Popovičová, Bezáková 1, Fuleková 11, Janáková 3,  Tabaková 5, V. Kišiková, Janičová, Špaková 9/2,  Dzurjová 1,  Dziurová 6, Bajusová.

Najviac gólov súpera:. Lechová 17/2

 

Staršie dorastenky

Pre staršie dorastenky Iuventy neboli súperky z Banskej Bystrice  ani zďaleka  vyrovnaným súperom.  Skóre zápasu od počiatku utešene narastalo, aj keď sa na hraciu plochu  postupne dostali všetky hráčky družstva.  

Tréner Tomáš Hlavatý bol po zápase v dobrej nálade:  "Hoci súper nepatrí k najkvalitnejším v súťaži, dievčatá ho nepodcenili a začali od počiatku bojovne. V prvom polčase sme hrali  obranu 0- 6, v druhom 1 - 5, čo viedlo k častejšiemu zisku lopty a rýchlym protiútokom, ktoré sme dobre zakončovali.  Dal som šancu aj najlepším mladším dorastenkám, a tie potvrdili, že už majú aj na vyššiu kategóriu. Chválim tiež brankárky, hoci dnes nemali priveľa práce a samozrejme aj všetky hráčky -  teší ma, že každá dala gól.  Pred  michalovským publikom sa predstavila po prvý raz hosťujúca Dominika Tvrdoňová, ktoré potvrdila nielen svoje strelecké kvality, ale aj prehľad v hre, keď rozdala mnoho výborných lôpt spoluhráčkam.  Zapadla do tímu a cíti sa tu dobre"

Trénerkou banskobystrického tímu je bývalá slovenská špičková hráčka a reprezentantka Monika Kollárová, ktorá netajila sklamanie: "Najradšej by som na ihrisko vybehla sama. Tomuto družstvu chýba veľa nielen z hádzanárskeho umenia, ale aj z hľadiska prístupu. Pracujem aj s prípravkou, a veľmi ma to teší, pretože od  začiatku vštepujem  správne návyky a  z týchto mladučkých dievčat určite  neskôr vyrastú výborné hráčky."

Iuventa Michalovce - ŠKP Banská Bystrica  47:17 (21:10)

Vylúčené: 2 - 0, 7m: 4/3  -  3/2, 120 divákov, rozhodovali Čiljak - Klus

Iuventa: Krebsová, Sedláčková – Koritárová 2,  Fuleková 1, Ujhélyová 2,  Špaková 2,  Tvrdoňová  8,  R. Vargová ,  Feňovčíková 6,  M. Hujdičová 1, Lazorová 9, B. Falisová 4, Tomeková 8, Mulíková 4

Najviac gólov súpera: N. Tóthová 6.

 

zdroj: iuventa-zhk.sk



Uverejnené: 20.02.2011 16:35:56

Fatal error: Allowed memory size of 536870912 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /data/c/c/cce2f648-a924-4e5d-bcd4-7adf9f66146e/chemkostavarena.sk/sub/novinyzemplina/clanky.php on line 623