files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V Clube 75 sa lístky na Akustické turné IMT SMILE úplne vypredali

 

Minulý týždeň si Michalovčania vychutnávali v Clube 75, Akustické turné prešovskej kapely IMT SMILE. Pol hodinu pred začiatkom koncertu sa pomaly začal zapĺňať klub fanúšikmi. Záujem o nich bol obrovský, čomu nasvedčovalo aj vypredanie lístkov.

 

Ivan Tásler  to s kapelou poriadne roztočil

 

Na úvod vystúpila ako predkapela hudobná skupina Peter Bič Project so svojimi muzikantmi. V jeseni chystajú turné s Danom Bartom a Darou Rolins a  v letných mesiacoch zavítajú aj na Zemplínsku šíravu. Nasmerované majú i na Dobry festival do Prešova či Košický Kasofest a iné miesta.

V piatkový večer spomínaní hostia kapely IMT SMILE dopriali všetkým prítomným perfektnú zábavu. Naladili ich na správnu strunu, ktorá ľudí neopustila ani  pri Ivanovi Táslerovi a jeho band. Tí to v  Clube 75 naozaj poriadne roztočili. Zo svojho repertoára vytiahli i staršie songy. Nechýbal ani ich nový hit  „Veľa lásky,“ ktorý len pred nedávnom uzrel svetlo sveta. Očividne sa spevákovi hralo výborne, pretože všetci prítomní sa počas celého koncertu  príjemne bavili, spievali, tancovali, tlieskali či výskali o dušu. „Super dnešného večera a veľmi pozitívne je to, že dnes to tu naozaj bolo také ako sme si to predstavovali, myslím si, že Michalovčania majú veľké srdce“, poznamenal Tásler v zákulisí.

Na akustické turné sa IMT Smile  v tomto období vydalo po viac než desiatich rokoch. Tentokrát to je však omnoho  komornejšie. Predstavujú sa najmä v kluboch. Prvý koncert absolvovali  v Prešove a v najbližších týždňoch  ich čaká desiatka ďalších.. „Je to iné, keď sa kapela nachádza v nejakej hale alebo vo väčšom priestore a tí ľudia majú nejaký odstup od ľudí. Tu to bolo v podstate na dosah takže je to samozrejme iné. Každý jeden priestor, koncert, hranie ma úplne svoju špecifickú atmosféru. Každé mesto reaguje inak na jednotlivé piesne,“ povedal Ivan Tásler na margo koncertu v Michalovciach.. Na záver sme sa spýtali lídra kapely, kedy vznikla takáto myšlienka, koncertovanie po kluboch: „Mám pocit, že som to začal riešiť minulý rok, aby sa to mohlo stať na jar. Takže s takým predstihom sme si vymysleli takú zábavu. Budeme chodiť po rôznych mestách, čaká nás vyše dvadsať hraní.“

 

(mk)



Uverejnené: 01.04.2011 15:37:44
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.