files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Starší dorastenci Mfk Zemplin vyhrali v Trnave

 

Starším dorastencom Mfk Zemplin Michalovce sa podaril husársky kúsok, keď po góloch Forgáča a Jacka vyhrali na ihrisku druhej Trnavy 2:1, hoci po polčase prehrávali 0:1. Zverenci trénera Alberta Rusnáka si tak pripísali už tretie jarné víťazstvo vonku. Menej sa darilo mladším dorastencom, ktorí podľahli tomu istému súperovi 0:2. Najbližšie sa dorci predstavia na domácom ihrisku v utorok proti Podbrezovej. Začiatok duelu starších dorastencov je naplánovaný na 13.00, mladší prídu na rad o 15.15.

 

Starší dorast

Až neuveriteľne sa v jarnej časti prvej ligy darí našim starším dorastencom na ihriskách súperov, veď z troch stretnutí na horúcich pôdach Ružomberka, Senica a najnovšie aj Trnavy priniesli plný počet deviatich bodov. Na druhej strane v jedinom domácom súboji podľahli doma Žiline 2:3.Je to paradox, ale svedčí to o tom, že vonku sa nám hrá lepšie, keďže sme bojovnejšie družstvo. Máme aj technické typy hráčov, ale na ihriskách súperov viac vynikne naša nezlomná vôľa. Doma so Žilinou sa to aj potvrdilo, technicky bol súper na výške a robilo nám to problémy. Na druhej strane, ak by sme do prestávky viedli 3:0 - a šance na to boli - mohli sme byť dnes úplne stopercentní,“ povedal na margo bodovej anomálie tréner našich starších dorastencov Albert Rusnák.

V samotnom zápase na ihrisku Trnavy nezačali naši chlapci práve najlepšie, po štvrťhodine hry prehrávali a ich výkon v prvom dejstve nebol podľa predstáv ich trénera. „To rozhodne nie, chýbalo nám viac agresivity, pohybu i kvality. Neviem si to vysvetliť, čím to bolo, ale hlavne preto som cez prestávku svojich zverencov nabádal, aby sa zobudili a začali hrať konečne to, na čo majú. Pomohol nám presun Forgáča do útoku, ktorý sa vpredu chytil a šťastným vyrovnávajúcim gólom postavil družstvo na nohy. O dvanásť minút strelil náš víťazný gól Jacko po tom, čo sa pohral s trnavskými obrancami, ale potom sa začali horúce chvíle. Trnava nás zatlačila, cez vysoké lopty sa snažila vytvoriť tlak, ale ten sme aj so šťastím ustáli a napokon vyhrali,“ dodal Albert Rusnák, ktorý verí, že jeho tím sa presadí aj v utorok doma s Podbrezovou.

 

Štatistika

Trnava - Michalovce 1:2 (1:0)

Góly: 15. Mečiar - 53. Forgáč, 65. Jacko. Pred 100 divákmi rozhodoval Krivošík.

MFK ZEMPLÍN: Hajda - Hutaj, Žebik, Sochanič, Csörgö (81. Ivanko) - Forgáč, Danko, Kovaľ, Pavlov (46. Dulovič), Jacko (65. Fedor) – Jano

 

Mladší dorast

Štatistika

Trnava - Michalovce 2:0 (1:0)

 

MFK ZEMPLÍN: Kira - Horňák (41. Popovič), Varga, Šimko, Mano - Koscelník, Turik, Kiss (41. Škultéty), Frantal - Kolesár, Mesároš (60. Štofik).

 

Zdroj: mfkzemplin.sk



Uverejnené: 03.04.2011 11:00:51 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.