files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Jarné akcie v materskom centre

 

S príchodom jari sa v materskom centre Drobec udialo niekoľko zmien. V príjemnom teplom počasí mamičky s deťmi uprednostňujú pobyt  vonku, čomu materské centrum prispôsobilo otváracie hodiny herne a zameralo sa na organizovanie akcií v prírode a realizáciu pohybových aktivít. 

 

V apríli MC Drobec zorganizovalo akciu pre rodiny s deťmi s názvom Hľadanie veľkonočných vajíčok. Počasie drobcom prialo a krásne slnečné dopoludnie strávili rodinky na Zemplínskej šírave, kde najprv detičky v tráve hľadali čokoládové vajíčka a potom sa venovali rôznym pohybovým aktivitám. Počas akcie mali možnosť odfotiť sa s veľkonočným zajacom, od ktorého dostali vajíčko s hračkou. Akcia sa vydarila a tridsať detí, ktoré sa na nej zúčastnili, odchádzalo s úsmevom na tváričke a plným košíkom veľkonočných vajíčok.


 

Novinkou v materskom centre sú cvičenia pre mamičky s bábätkami a možnosť prihlásiť sa na kurz plávania s detičkami pod dohľadom inštruktorky Ivany Kohútovej. U detí majú úspech rytmicko – pohybové aktivity v herni materského centra, kde sa spoločne s mamkami učia detské pesničky a riekanky. So záujmom zo strany mamičiek sa stretli veľkonočné tvorivé dielne, počas ktorých spoločne s deťmi vyrábali dekorácie k sviatkom jari.

V máji usporiadalo materské centrum akciu s názvom Srdiečkový pochod, ktorý sa uskutočnil súbežne s celoslovenským podujatím Míľa pre mamu pri príležitosti osláv Dňa matiek. Napriek tomu, že sa spoločná prechádzka s papierovými srdiečkami kvôli nepriaznivému počasiu napokon neuskutočnila, akcia pokračovala plánovaným programom v priestoroch ZŠ Krymská na sídlisku Východ (7. ZŠ), kde materské centrum prevádzkuje herňu pre deti. Pre deti už boli pripravené materiály a iné potreby na vyrábanie srdiečkového darčeka pre mamičku vo veľkej tvorivej dielni. Okrem toho materské centrum sprostredkovalo všetkým zúčastneným profesionálne fotenie detičiek, mamičiek s deťmi aj celých rodín v herni MC. Fotografie budú darčekom materského centra pre všetky zúčastnené mamičky a spolu s krásnymi vlastnoručne vyrobenými srdiečkovými darčekmi od detí im budú pripomínať tento nevšedný deň. Viac informácií a fotografie z akcií MC Drobec nájdete na stránke  www.mcdrobec.sk

                                                                                                       Mgr. Adriana Jacečková

 

 

MC Drobec vás srdečne pozýva na kultúrne podujatie

Mamičkám z lásky

v piatok 20. mája 2011 o 16.00 hod.

ZŠ Krymská, Michalovce

Kontakt: mcdrobec@centrum.sk

0948439988



Uverejnené: 17.05.2011 08:08:12 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.