files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Členovia Motovie úspešný aj na Pannoniaringu

 

Po podujatiach na Hungaroringu, v Chorvátsku a Brne pokračovala séria jedného z najprestížnejších pretekov profesionálnych motocyklových šampionátov v Európe Alpe Adria, štvrtým podujatím, ktoré sa konalo na maďarskom Pannonioringu. Tieto preteky boli organizované rakúskou motocyklovou federáciou. Opäť sa darilo členom motovie moto club racing, keď Peter Rauch skončil na 6. mieste, v slovenskom hodnotení skončil dokonca tretí. Jaroslav Čech obsadil 11. miesto, v hodnotení Slovákov obsadil 5. miesto. V priebežnom poradí je Peter Rauch zatiaľ na piatom, v majstrovstvách Slovenska na druhom mieste. Jeho mladší kolega Jaroslav Čech, je po polovici pretekov v celkovom poradí na 1. Mieste, v hodnotení Slovákov na peknom piatom. Tento týždeň motocyklový šampionát pokračuje v Dunajskej Strede na okruhu Slovakia ring. 

 

CELKOVO  SEZÓNA  2011:

Priebežné výsledky:

Majstrovstvá Slovenska:      2.miesto  - Peter RAUCH         trieda 125 ccm    57 bodov

                                              5.miesto   - Jaroslav ČECH      trieda 125 ccm   33 bodov

Európsky šampionát AA:      5.miesto  - Peter RAUCH         trieda 125 ccm   34 bodov

                                             14.miesto - Jaroslav ČECH        trieda 125 ccm    16 bodov


Peter RAUCH -  Na tieto preteky som sa veľmi tešil, nakoľko trať je technická a to mi vyhovuje. Aj preto som, veril v dobrý výsledok. Ten napokon nebol až taký oslnivý. V piatok ma čakali dva voľné tréningy. Nazbierali sme nejaké informácie na nastavenie motorky, no prvá kvalifikácia v sobotu potvrdila, že som sa v nastavení vydal nesprávnym smerom. Do druhej  kvalifikácie som všetko vrátil na počiatočné hodnoty a vylepšil som čas o 1,5 sekundy na kolo. Výsledkom toho bolo 9.miesto na štarte. Ten sa mi vôbec nepodaril, no po niekoľkých kolách som sa posunul na siedme miesto. Po tvrdom súboji v poslednom kole s talianskym súperom som nakoniec obsadil 6.miesto v Alpe Adrii. V majstrovstvách Slovenska to bolo 3.miesto. V priebežnom poradí Alpe Adria mi patrí celkové 5. miesto a v hodnotení M SR je to 2.miesto. 17.-19.06.2011 nás čaká domáci pretek na Slovakia ringu. V mene svojom aj v mene Motovia moto club racing, pozývam verných fanúšikov motocyklového športu  na okruh do Orechovej Potôni pri Dunajskej Strede.

 

Jaro ČECH -   Pannoniu hodnotím ako veľmi vydarené podujatie. Silne technický okruh je presne to čo mi v silnej miere vyhovuje. Od začiatku sa mi jazdilo veľmi dobre a pomerne rýchlo som sa na ňom dostal do správneho tempa. Štart sa mi podaril a v preteku som si svoje umiestnenie vylepšil o niekoľko pozícii. Motorka na rovinkách trochu zaostávala za konkurenciou. Víkend hodnotím za vydarený, za čo môžem ďakovať aj počasiu, ktoré vydržalo bez dažďa. Už teraz sa teším na Slovakia ring.

 

Team manager    

Peter BELLÁS      



Uverejnené: 14.06.2011 12:39:44 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.