files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Na Šírave bude festival zadarmo!

 

V sobotu sa Zemplínskej Šírave uskutoční hudobný festival. Je výnimočný tým, že je úplne zadarmo. Ľudia zaplatia len za to, čo vypijú a zjedia.


Mini Rock Fest


Mini Rock Fest je názov malého festivalu, ktorý sa uskutoční už túto sobotu na Šírave na prímestskej oblasti. Všetko sa to odohrá v areáli U starého kapra. Práve majiteľ tohto podniku je organizátorom hudobnej akcie. Žiadne vstupné vyberať nebude. Festival sa zameria na predstavenie lokálnych kapiel v rockovom, metalovom a inštrumentálnom prevedení. Menej známe kapely ako Rock The Night, Milan Zolota, Trixon, Bringr Oround si účastníci budú môcť vypočuť úplne zadarmo. K dobrej atmosfére má prispieť okrem hudby aj príjemné prostredie Šíravy, čapované pivo a všetko, čo k letnému festivalu patrí. Začiatok je naplánovaný na 17-hodinu.  V nočných hodinách organizátori sľubujú aj ,,rockotéku“, čiže diskotéku s rockovým závanom. Pozývajú všetkých milovníkov rockovej a metalovej hudby.


Festivaly zadarmo pomáhajú


Minulý rok sa na rovnakom mieste konal Mini Punk Fest, ktorý má za sebou už dva ročníky. Tieto dva festivaly  vraj spolu nesúvisia. Minu Punk Fest bol taktiež bez vyberania vstupného. Dokonca na ňom vystúpili hudobné skupiny, ktoré sú naplánované aj na Mini Rock Feste (Trixon). Vlani niektoré kapely nedorazili. ,,Nikto nečakal, že to bude úplne profesionálne. Robilo to pár ľudí z vlastnej dobrej vôle, dali do toho oveľa viac, ako si väčšina vie predstaviť,“ hodnotil účastník minulého Mini Punk Festu. Festivaly bez vyberania vstupného nie sú podľa návštevníkov natoľko profesionálne ako tie, ktoré majú drahé vstupenky. Snažia sa sprístupniť však atmosféru letných festivalov všetkým ľuďom. Pomáhajú tiež spropagovať sa menej známym kapelám v blízkom okolí.

Veronika Cholewová



Uverejnené: 15.07.2011 13:48:40 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.