files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Nevydarená generálka MFK Zemplín

Futbalistom MFK Zemplín Michalovce nevyšla generálka na ligovú súťaž, keď na domácom ihrisku podľahli Podbrezovej 0:2.

Greško nakoniec neprišiel

Posledný prípravný zápas pred nastávajúcou sezónou teda vyšiel lepšie nováčikovi ligy. Jeho tréner Jaroslav Kentoš bol síce po zápase s víťazstvom spokojný, no nevyhol sa ani kritike. „Na môj vkus bolo v tomto stretnutí veľa šancí na obidve strany. Na výsledok vôbec nepozerám. Výkonom má družstvo v niektorých fázach stretnutiach potešili, no videl som aj viacero nedostatkov,“ povedal po zápase tréner hostí, ktorý v minulosti obliekal aj dres prvoligovej Banskej Bystrice. V družstve hostí minulú sezónu pôsobil aj bývalý slovenský reprezentant Vratislav Greško. Bývalý hráč Interu Bratislava, Bayeru Leverkusen, AC Parma, či Interu Miláno však do Michaloviec s družstvom neprišiel. Podľa slov trénera Kentoša sa Greško pripravuje na sezónu individuálne a k tímu sa pripojí pred štartom ligy.

Filip Serečin nepremenil v zápase dve tutovky

Opäť bez gólu

Zverencom trénera Petrželu generálka pred ligovou súťažou vôbec nevyšla. Do zápasu nastúpili bez zranených útočníkov Kuncu, či Emila Le Gianga a ich neúčasť bolo v útočnej fáze naozaj vidieť. Útočníci tímu si síce vypracovali čisté šance, no Serečin a Fotyik ich trestuhodne pozahadzovali. V zápase sme dostali lekciu z produktivity. Som síce spokojný, že chlapci bojovali až do konca, no takéto šance musíme v zápasoch využívať,“ skonštatoval po prehratom zápase kormidelník MFK Zemplín.

Jeden z mála, ktorý v sobotu nesklamal bol krídelník Pavol Ruskovský

Kľúčový hráč sa dostáva do formy

Trénera Petrželu aj napriek prehre teší jedna vec. Do zostavy sa totiž pomaly vracia stopér Ľuboš Hruška, ktorý sa zranil pred začiatkom jarnej časti minulého ročníka. Operované koleno už je v poriadku a stopér českej národnosti sa opäť hlási do zostavy. Hruška odohral proti Vranovu dvadsať minút, proti Podbrezovej hral ešte o desať minút dlhšie.  „Je to náš kľúčový hráč. Pomaly sa vracia do starej formy. Jeho stopercentný návrat do tímu je síce ešte ďaleko, no každým dňom sa ukazuje lepšie,“ povedal k návratu svojej opory Petržela.

Peter Brendza



Uverejnené: 16.07.2011 22:29:52 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.