files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Tomáš Urban hráčom Hc winLand

Novou posilou extraligového nováčika sa stal reprezentačný krídelník Tomáš Urban. Účastník posledných majstrovstiev sveta vo Švédsku naposledy pôsobil v maďarskej Tatabányi. Spolu s ním do winLandu prichádza aj juniorský reprezentant Slovenska Michal Holdoš.

Reprezentačná posila

Káder Hc winLand posilní po Jurajovi Gécim a Matúšovi Miňovi ďalší hráč, ktorý by mal byť oporou tímu. Potrebovali sme posilniť pravú stranu, na ktorej máme s ľavákov iba Frajkora. Tomáša veľmi dobre poznám a keď som sa dozvedel, že v Tatabányi skončil, tak sme sa dohodli na spolupráci, povedal nám o novej posile tréner Hc winLand. Tomáš k nám prišiel z maďarského celku na hosťovanie. V jeho zmluve je aj klauzula, že pri vhodnej ponuke mu umožníme pôsobiť v zahraničí, dodal ešte Jano.

Tomáš Urban už dnes zarezával na tréningu Hc winLand

Teší sa na pôsobenie v extralige

Reprezentačný krídelník teda bude v najbližšej dobe pôsobiť v Michalovciach. Ako nám povedal, pôsobenie v Michalovciach vôbec neberie ako krok vzad. Tak to určite nie. Michalovce majú ambiciózny tím, na čele s vynikajúcim trénerom. Najprv sme sa dohodli, že by som tu začal s tréningom. Slovo, dalo slovo a nakoniec tu teda ostanem dlhšie,“ skonštatovala nová posila winLandu. „Na pôsobenie v michalovskom drese sa veľmi teším. Extraligu som nehral dva roky a už sa teším na pôsobenie v nej,“ dodal hráč, ktorý v kádri trénera Jana pozná viacero hráčov.

Do kádra pribudol aj Michal Holdoš

Spolu s Urbanom prichádza na ročné hosťovanie z maďarskej Tatabányi aj dvadsaťročná úderná spojka Michal Holdoš. Tento odchovanec bojnickej hádzanej, ktorý pôsobil aj v Nových Zámkoch, či Hlohovci, naposledy hosťoval v prvoligovom Pecsi. Mišo je šikovná spojka, juniorský reprezentant. V Tatabányi sme sa prakticky nestretli, pretože pri mojom príchode už hosťoval v Pécsi. Tam sa za rok vyhral a som presvedčený, že bude pre tím oporou, skonštatoval na záver Urban.

Michal Holdoš v plnej príprave

Peter Brendza



Uverejnené: 18.07.2011 22:26:35 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.