files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Daniel Hančák : Teším sa na pôsobenie v Dukle

Novou posilou HK Dukla sa stal aj obranca Daniel Hančák, ktorý naposledy pôsobil v Spišskej Novej Vsi. Bývalý juniorský reprezentant Slovenska podpísal s klubom zmluvu na jeden rok s následnou opciou.

Pritiahol ho tréner Ihnačák

Odchovanec spišskonovoveského hokeja prichádza do Michaloviec zo svojho materského klubu, kde pôsobil v minulej sezóne. Netají, že ponuka Dukly ho veľmi potešila. „Ešte v júni som dostal od tunajších funkcionárov ponuka na pôsobenie v drese Dukly. Keďže mi nevyšiel zahraničný angažmán, s radosťou som túto ponuku prijal. Samozrejme, zavážilo aj to, že ma tu chcel samotný tréner Ihnačák, ktorý má viedol aj v minulej sezóne,“ uviedol hlavné dôvody príchodu skúsený obranca, ktorý teda už má skúsenosti s novým kormidelníkom Dukly. „Tréner je síce na svojich hráčov prísny, ale každému je jasné, že musí na tréningoch tvrdo pracovať. V zápasoch sa nám to určite vráti,“ podotkol na adresu trénera Hančák.


Hrať hokej, čo pritiahne divákov

Skúsený obranca, ktorý pôsobil v juniorských reprezentáciách Slovenska do 18 a 20 rokov, si želá aby Dukla hrala v tejto sezóne hokej, čo bude divákov baviť. „Ja dúfam, že aj s prispením trénera  Ihnačáka budeme produkovať pekný hokej, ktorý sa bude páčiť aj fanúšikom Dukly,“ skonštatoval odchovanec spišskonovoveského hokeja, ktorý už v mladom veku prestúpil do Slovana Bratislava. Bol by som veľmi rád, keby sme sa v tabuľke pohybovali v horných priečkach tabuľky a v sezóne sa dokázali umiestniť čo najvyššie,“ dodal na záver Hančák, ktorý okrem materského a bratislavského obliekal aj dres Martina, či Trenčína.

Daniel Hančák ešte v drese Slovana

Vizitka Daniela Hančáka :

Daniel Hančák sa narodil 3. januára 1984 v Spišskej Novej Vsi. Bol reprezentantom Slovenska do 18 a do 20 rokov. Ešte v mládežníckej kategórii prestúpil do Slovana Bratislava. V drese bratislavského klubu získal v sezóne 2006/2007 a 2007/2008 dva majstrovské tituly. Okrem Slovana pôsobil v slovenskej extralige aj v dresoch Martina a Trenčína, v minulú sezónu odohral doma na Spiši.



Uverejnené: 27.07.2011 13:27:16 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.