files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Martin Slovák : Pamätám si vynikajúcich fanúšikov Dukly

Nová posila HK Dukla chce nadviazať na svoje predchádzajúce výkony a teší sa na michalovských fanúšikov.


Návrat po roku

Dvakrát do rovnakej rieky nevstúpim. Túto vetu si určite nepovedal stredný útočník Martin Slovák, ktorý si znova po roku oblečie dres Dukly. V sezóne 2009/2010 odohral za Michalovce 15 zápasov, v ktorých zaznamenal pätnásť bodov za štyri góly a jedenásť asistencií. Na túto sezónu si veľmi dobre spomínam. Prišiel som asi v decembri z Trebišova. Mali sme veľmi dobre poskladaný tím, no nedarilo sa nám tak ako sme všetci chceli. Pamätám si, že sme veľmi dlho bojovali o play off, no to nám nakoniec ušlo,“ zalovil v pamäti stredný útočník, ktorý pri opätovnej ponuke vedenia Dukly dlho neváhal s odpoveďou. „S predchádzajúceho pôsobenia viem, že Michalovce majú veľmi dobré vedenie a takisto tu je vynikajúca partia hráčov. Aj to boli dôvody môjho príchodu sem. Veľmi sa teším aj na michalovských fanúšikov, keďže si z môjho bývalého pôsobenia dobre pamätám atmosféru, akú dokážu vytvoriť,“ dodal Slovák, ktorý naposledy pôsobil v Žiline.

Nadviazať na predchádzajúce výkony

Martin Slovák si svojimi výkonmi urobil v Michalovciach veľmi dobré meno. V spomenutej sezóne totiž patril k lídrom kolektívu a teraz by túto latku určite nechcel podliezť. „Ja sa v každom klube snažím odovzdať všetko čo vo mne je. Dúfam, že sa v tejto sezóne bude dariť mne aj tímu, Dukla sa bude v tabuľke pohybovať vysoko a nebude chýbať v play off,“ zdôraznil Slovák. Ten v kabíne našiel mnoho známych tvári, no jedna mu utkvela v pamäti najviac.

„O mojom príchode rozhodla aj prítomnosť Richarda Šechného, ktorého poznám z pôsobenia v Kežmarku, či Poprade. Som rád, že je v kádri  aj on. Určite bude pre mladý tím prínosom a takisto aj vodcom kolektívu,“ uviedol dvadsaťšesť ročný odchovanec košického hokeja, ktorý pôsobil aj v Prešove, Trebišove, Poprade, Humennom, Kežmarku a odskúšal si aj pôsobenie v zámorských juniorských tímoch QMJHL Victoriaville Tigres, Cape Breton Screaming Eagles a Drummondville Voltigeurs.

Peter Brendza



Uverejnené: 27.07.2011 13:36:26 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.