files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dvojgólová prehra Dukly

Hokejisti HK Dukla Michalovce prehrali v prvom prípravnom zápase na ľade poľského Sanoku 1:3. O náš jediný gól sa v druhej tretine postaral Martin Slovák.

Zverenci trénera Ihnačaká nastúpili na tento zápas len po štyroch dňoch na ľade. Ich súperom bol ambiciózny tím, ktorý by chcel v tejto sezóne zaútočiť na majstrovský titul v Poľskej lige. Na jeho lavičke je Slovák Milan Jančuška a v jeho kádri pôsobia aj viacerí slovenskí, či českí hráči, ako napríklad Martin Vozdecký (pôsobil aj extraligovom Martine).

Zaplnený sanocký štadión videl zaujímavý hokej. Domáci sa dostali do vedenia v 16. minúte, keď brankára Dukly Božíka prekonal Milan. Dukle sa podarilo vyrovnať na začiatku druhej časti, keď sa po únike dvojice Králik, Slovák presadil druhý menovaný a vyrovnal na 1:1. Hokejistov Sanoku opäť poslal do vedenia počas presilovej hry v 35. minúte Zapala. Následne mala hra spád, obe družstvá si vypracovali niekoľko dobrých príležitosti, ktoré však pozorní brankári pochytali. Skóre sa menilo až v 55. minúte, keď o zápase rozhodol tretím gólom do bránky Dukly domáci Kubat.

 

 

Štatistika 

Ciarko PBS Bank Sanok – HK Dukla Michalovce 3-1 (1-0, 1-1, 1-0)

Góly : 16. Milan (Radwanski, Mermer), 34. Zapala pres/1 (Vozdecký, Mojžiš), 55. Kubat (Zapala, Vozdecky) - 23. Slovak (Králik)

Vylúčenia : 5:6, navyše Šechný (Mich) 10. min. za nešportové správanie. Divákov : 1500. Rozhodovali : Witek - Cybuch, Dutkiewicz

Ciarko PBS: Odrobny – Mojzis, Dronia; Vitek, Zapała, Vozdecky – Kotaska, Kubat; Gruszka, Wilusz, Malasiński – Rąpała, Gurican; Radwański, Milan, Mermer – Skrzypkowski, Bułanowski; Biały, Strzyżowski, Bielec.

Dukla: Božik – Boržík, Popela, Minčák, Šechný, Lemešáni – Kobela, Hančak; Bednar, Paľovčík, Segľa – Petruňa, Mucha; Králik, Kovaľ, Slovák – Oňuška, Dunaj; Fajčák, Ferenc, Pavličko.

Zdroj : dukla michalovce



Uverejnené: 30.07.2011 13:06:51
files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.